kami1094
Fanka BB :)
Nie wytrzymałabym za choleręÓsmy.Bądź ósmy z kawałkiem.
Według kalkulatorów OM 8+0.
Według mojej pokręconej owu to już powinien być 8+ ... 4![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wytrzymałabym za choleręÓsmy.Bądź ósmy z kawałkiem.
Według kalkulatorów OM 8+0.
Według mojej pokręconej owu to już powinien być 8+ ... 4![]()
od razu bedzie konkret widac![]()
Ja też bym chętnie cokolwiek skorzystała z NFZ, biorąc pod uwagę jaka kasa idzie na składki.ja w srode mam wizyte na nfz wlasnie sie zapisalamglowny lekarz to poj prywatny a tu tak chce doraznie tymbardziej ze juz wiem ze bede musiala miec czeste badania morfologi moczu itd to napewno sie przyda
z usg nawet sie nie ciesze bo tam to sredniowiecze ale ide do jakiegos nowego lekarza tam takze zobaczymy, troche sie boje co powie ze chodze do 2 lekarzy bo jednak luteiny od samosci sobie nie biore a chyba musze go poinformowac
![]()
to rzeczywiście jest spore oblężenie. Mi ginekolog wyznaczył termin badań prenatalnych na 24 lipcaUffff.
Umówiłam się na wizytę, udało mi się wcisnąć ale dopiero na aż 18 lipca.
Takiego oblężenia się nie spodziewałam.![]()
ale jak sobie tak licze, to trochę wcześnie te prenatalne, bo fakt, będzie to 12 tydzień, ale dokładnie jakieś 11+2 tcto rzeczywiście jest spore oblężenie. Mi ginekolog wyznaczył termin badań prenatalnych na 24 lipca![]()
A to nie jest tak, że teoretycznie można zrobić już w 10?ale jak sobie tak licze, to trochę wcześnie te prenatalne, bo fakt, będzie to 12 tydzień, ale dokładnie jakieś 11+2 tc
między 11 a 14, ale im później tym lepiej bo większy zarodek i więcej widaćA to nie jest tak, że teoretycznie można zrobić już w 10?![]()
no raczej regularnie bo nie nastawiam sie po tych wszystkich przezyciach na spokojna ciaze to chociaz cos przyoszczedze na badaniach morfologii wymazach itd tak se mysle zobaczymy co wyjdzieJa też bym chętnie cokolwiek skorzystała z NFZ, biorąc pod uwagę jaka kasa idzie na składki.Ale niestety mam taki uraz, że nie przewalczę tej traumy. Szkoda, bo absolutnie wszystko robię prywatnie, więc z moją nadgorliwością nie zliczę nawet ile mnie kosztowało robienie samej bety co chwilę
o innych rzeczach nie wspominając. @Justtyna masz w planie chodzić do dwóch równolegle żeby mieć mniejsze przerwy między wizytami?
![]()