reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
ja w srode mam wizyte na nfz wlasnie sie zapisalam🙈 glowny lekarz to poj prywatny a tu tak chce doraznie tymbardziej ze juz wiem ze bede musiala miec czeste badania morfologi moczu itd to napewno sie przyda🙈 z usg nawet sie nie ciesze bo tam to sredniowiecze ale ide do jakiegos nowego lekarza tam takze zobaczymy, troche sie boje co powie ze chodze do 2 lekarzy bo jednak luteiny od samosci sobie nie biore a chyba musze go poinformowac 🙈

ja w srode mam wizyte na nfz wlasnie sie zapisalam🙈 glowny lekarz to poj prywatny a tu tak chce doraznie tymbardziej ze juz wiem ze bede musiala miec czeste badania morfologi moczu itd to napewno sie przyda🙈 z usg nawet sie nie ciesze bo tam to sredniowiecze ale ide do jakiegos nowego lekarza tam takze zobaczymy, troche sie boje co powie ze chodze do 2 lekarzy bo jednak luteiny od samosci sobie nie biore a chyba musze go poinformowac 🙈
Ja też bym chętnie cokolwiek skorzystała z NFZ, biorąc pod uwagę jaka kasa idzie na składki. :D Ale niestety mam taki uraz, że nie przewalczę tej traumy. Szkoda, bo absolutnie wszystko robię prywatnie, więc z moją nadgorliwością nie zliczę nawet ile mnie kosztowało robienie samej bety co chwilę 🤣 o innych rzeczach nie wspominając. @Justtyna masz w planie chodzić do dwóch równolegle żeby mieć mniejsze przerwy między wizytami? 🤗

reklama
Ja też bym chętnie cokolwiek skorzystała z NFZ, biorąc pod uwagę jaka kasa idzie na składki. :D Ale niestety mam taki uraz, że nie przewalczę tej traumy. Szkoda, bo absolutnie wszystko robię prywatnie, więc z moją nadgorliwością nie zliczę nawet ile mnie kosztowało robienie samej bety co chwilę 🤣 o innych rzeczach nie wspominając. @Justtyna masz w planie chodzić do dwóch równolegle żeby mieć mniejsze przerwy między wizytami? 🤗
no raczej regularnie bo nie nastawiam sie po tych wszystkich przezyciach na spokojna ciaze to chociaz cos przyoszczedze na badaniach morfologii wymazach itd tak se mysle zobaczymy co wyjdzie

Do góry