Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Poradzcie czy moze przy tyłozgieciu polecane sa jakies poycje i czy wy tez macie problemy z orgazmem...CzekamMialam to samo w 4-tym miesiącu, masakra, płakałam z bólu i nie mogłam sypiać dobrze. Po jakimś tygodniu może przeszło i już było OK.Ja nie mialam "problemow" z tego tytulu w ciazy, ale starsznie mnie bolaly plecy na poczatku, az ciezko bylo chodzic, mialam wrazenie ze to kosc ogonowa, ale chodzilo o to ze zanim macica sie ... wyprostowala to usiskala jakies nerwy
Nie sądzę, żeby przyczyną bóli podczas stosunku było tyłozgięcie macicy. Przecież członek nie jest wprowadzany do macicy, prawda? macica ma ze stosunkiem mało wspólnegoJa tez mam tyłozgiecie macicy w przeciwienstwe do wiekszosci z was u mnie nigdy nie wystepowaly bolesne miesiaczki.Jednak za to mam straszne bóle podczas stosunku i nie mam orgazmów.Przez to seks nie jest dla mnie wcale zadna przyjemnoscia...Poradzcie czy moze przy tyłozgieciu polecane sa jakies poycje i czy wy tez macie problemy z orgazmem...Czekam