93kora
Fanka BB :)
Nie zaszkodzi spróbować - nie masz w sumie nic do stracenia![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zaszkodzi spróbować - nie masz w sumie nic do stracenia![]()
Wlasnie wrocilismy z soru. Roczniak sobie rozcharatał jame ustną…Pewnie mąż, tudzież inny przedstawiciel tejże płci
A tak na poważnie zdrówka dla wszystkich![]()
Boszzz źle ze mną... co mi juz głowa zaczela podsuwać po przeczytaniu chciałam włożyć parasol do rury...Zgadnijcie co zrobiłam ? Ja pierdzielę.
Chciałam teraz parasol to rury włożyć i wiecie co ? Zleciał mi z balkonu. Jak go zepsułam to chyba nie wezmą mi na gwarancję ?
![]()
Wirusik glowowo-goraczkowo-katarkowy.Co panuje po świecie? U nas ospa ponoć
Zabierz ze sobą syna, to w razie czego poświadczy, że kasjerka poświadcza nieprawdę.A ja go kupowałam w biedrze a na tej samej ulicy mieszka kasjerka a co jak powie,że widziała jak w dół leci ?
![]()
Wlasnie wrocilismy z soru. Roczniak sobie rozcharatał jame ustną…
Wracam dzisiaj z siła do działania. Wczoraj swoje przepłakałam, jakoś mnie to zdołowało, że zostały oprócz tego dwa cykle i potem klinika leczenia niepłodności i prawdopodobnie in vitro.
Muszę wykorzystać te miesiące jak najlepiej i idę jednak w sobotę na monitoring - skoro urosło bez stymulacji to nie chce tego zaprzepaścić. Jeśli nie pęknie do soboty to wtedy dostanę ovitrelle.
Poczytałam trochę w necie i chce mieć nadzieję że się uda.
Dobrego dnia dla wszystkich![]()