Patii26
Fanka BB :)
Ale konkretny ten pik, super to działajcie !!To aż tak może sie wybarwić? Woooow no polecanko tych tanich testów zdecydowanie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale konkretny ten pik, super to działajcie !!To aż tak może sie wybarwić? Woooow no polecanko tych tanich testów zdecydowanie
Ale chyba też kupię te testy na lipiec, skoro tak super się wybarwiają a tańsze niż domoweTo aż tak może sie wybarwić? Woooow no polecanko tych tanich testów zdecydowanie
Wlasnie wrocilismy z soru. Roczniak sobie rozcharatał jame ustną…
Przeszukuje allegro i ich nie maAle chyba też kupię te testy na lipiec, skoro tak super się wybarwiają a tańsze niż domoweciekawe jak wypadają na ciążowych
![]()
Racja !! Miałam je w ulubionych i nie ma ich...Przeszukuje allegro i ich nie ma![]()
Ja kiedyś (jakieś 12 lat temu) leczyłam u takiej starszej Pani dr to zapłaciłam chyba 600zl, rok temu poprawiałam u innej,młodej Pani dr to zapłaciłam 1000zl ,żeby później u jeszcze innego dentysty się dowiedzieć,że przewierciła mi korzenie dosłownie 1-2 mini metry od zatoki i jeszcze zostawiła mi tam jakaś igłę albo inną część narzędzia. Dentysta mówił,że cud,że to mi tylko czasami pulsuje i gdyby coś się stało z tym zębem to będę musiała do chirurga prosto lecieć i możliwe,że operacyjnie go usuwać przy mikroskopie itd. I mogę mieć bóle głowy, migreny...Dziewczyny a ja właśnie wracam od dentysty i się normalnie w samochodzie popłakałam, 1700 zł za leczenie kanałowe czwórki...
Dopiszę - ponowne leczenie
O super !Znalazłam na Amazonie, ale same owulacyjne.
Hcg są osobno.
Fastep Test owulacji - testy płodności kobiet, szybkie wyniki w ciągu 5 minut, opakowanie 30 sztuk : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowe
Fastep Test owulacji - testy płodności kobiet, szybkie wyniki w ciągu 5 minut, opakowanie 30 sztuk : Amazon.pl: Zdrowie i gospodarstwo domowewww.amazon.pl
No niestety takie są teraz ceny, ja sobie wyleczyłam wszystkie zęby,które miałam do zrobienia przed staraniami (jakieś dziurki, stare plomby, jedna kanałówka, czyszczenie itp.) i moje saldo wyniosło 6700złDziewczyny a ja właśnie wracam od dentysty i się normalnie w samochodzie popłakałam, 1700 zł za leczenie kanałowe czwórki...
Dopiszę - ponowne leczenie
W ogóle nie ma nic. Ale nawet na Amazonie cena nie tragiczna więc może trzeba zakupić na zapasRacja !! Miałam je w ulubionych i nie ma ich...