reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

Dziewczyny, czy w Diagnostyce jeśli nawrzucam badań do koszyka i pewnie opłacę od razu, to normalnie w punkcie podaję nr zamówienia i Panie już tam wiedzą o co chodzi?
Bo nie wiem czy chce w kolejce z emerytami mówić, że ja chcę badania na HIV, kiłę itd 🤣 Zaraz pomyślą, że jestem jakaś rozwiązła 🤣🤣🤣
Ja kiedyś w Alabie byłam świadkiem jak jakiś facet podawał nr zamówienia. A babeczka w okienku „mmm oki czyli to ma być kila, rzeżączka …”
Facet myślałam że się spali ze wstydu

reklama
Dziewczyny, czy w Diagnostyce jeśli nawrzucam badań do koszyka i pewnie opłacę od razu, to normalnie w punkcie podaję nr zamówienia i Panie już tam wiedzą o co chodzi?
Bo nie wiem czy chce w kolejce z emerytami mówić, że ja chcę badania na HIV, kiłę itd 🤣 Zaraz pomyślą, że jestem jakaś rozwiązła 🤣🤣🤣
Zalezy. Jak zeskanuje to nic nie mowi, ale jak przepisuje to moze sobie sama dyktowac 😁

Dziewczyny a ja właśnie wracam od dentysty i się normalnie w samochodzie popłakałam, 1700 zł za leczenie kanałowe czwórki...
Dopiszę - ponowne leczenie
Na Zwycięstwa masz fajna klinikę na nfz, ci sami lekarze leczą prywatnie jak i na nfz, córka miała kanałowe tam właśnie na fundusz, polecam 😊 terminy takie 3 tyg

Szla ze smoczkiem w buzi i sie potknela… Mialo byc wedzidelko to podciecia to podciela se sama 😩
Najgorzej jak dzieci coś nawyrabiają w jamie ustnej, ale już jest dobrze, nie szyli?
Nasza córka rok temu wbiła patyczek od lodów w podniebienie ( nie okrągły tylko ten płaski) 🫣

Screenshot_20250626_180207_Allegro.jpg
Macie doświadczenie z tymi testami owulacyjnymi? 😊

Dziewczyny, wierzycie że bóle okresowe też mogą zapowiadać ciążę? Tak sobie czytam różne wypowiedzi w internecie i podobno dużo kobiet ma bóle identyczne jak okresowe a okazuje się,że jednak są w ciąży 🤔 Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Ja w sumie nie pamiętam już jak to było u mnie...
Ja w pierwszej ciąży czekałam na okres bo ból brzucha był taki jakby miał przyjść :)

reklama
Do góry