reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🍒 W czerwcu czas na wielkie zmiany, dwie kreseczki wysikamy 🍒☀️

A wam powiem, że czytałam dzisiaj z rana, że dłuższe starania takie ok pół roku nawet są zdrowe według naukowców, ponieważ kontakt z nasieniem partnera powoduje wzrost limfocytów T i podobno dzięki temu organizm kobiety lepiej toleruje płód. Dzięki temu jest mniejsze ryzyko wystąpienia komplikacji typu stan przedrzucawkowy niż w porównaniu z paniami, które zaszły od razu. Taka ciekawostka. 😄

No to u mnie chyba już dawno wyjebało limfocyty poza skalę 😜

reklama
U mnie 8dpo i biel wizira... spodziewałam się w sumie, ale jakaś mini nadzieja się tuliła. Objawów brak, więc czekamy na okres około 5-6.07 pewnie.
Zobacz załącznik 1710178
Jak tam kochana, powtarzałaś dziś? :) Oczywiście tak jak dziewczyny pisały, mało prawdopodobne żeby wyszło coś na sikańcu 8dpo, także nie skreślaj tego cyklu 🤗 Po drugie ja jestem książkowym przykładem na to, że nawet jeśli doszło do zapłodnienia, to 8-9dpo często właśnie występuje spadek objawów, nawet jeśli wcześniej były, po to żeby mogły wrócić ze zdwojoną siłą. 🤗 Nie mówię, że będzie tak u każdego, ale u mnie we wszystkich trzech ciążowych cyklach mój kryzys pt. "na pewno się nie udało" przypadał właśnie na 8-9dpo. Mam nadzieję, że po prostu zatestowałaś za wcześnie ❤️

Dziewczyny, a ja chciałam Was zapytać czy przyjmiecie mnie w lipcowym wątku jako członka komisji do oceny sikańców czy mam sobie pójść już w pizdu? 😁
Wiem do czego służy ten wątek, ale przyznam, że bardzo się do Was przywiązałam i chciałabym mieć możliwość dalej Was wpierać i czasem podnieść morale grupy czy coś. ❤️
Ale jeśli według którejkolwiek z Was byłoby to nietaktem to oczywiście zrozumiem i uszanuję to, także dajcie znać. 🌺
Miłego poniedziałku wszystkim! 💐

Dziewczyny, a ja chciałam Was zapytać czy przyjmiecie mnie w lipcowym wątku jako członka komisji do oceny sikańców czy mam sobie pójść już w pizdu? 😁
Wiem do czego służy ten wątek, ale przyznam, że bardzo się do Was przywiązałam i chciałabym mieć możliwość dalej Was wpierać i czasem podnieść morale grupy czy coś. ❤️
Ale jeśli według którejkolwiek z Was byłoby to nietaktem to oczywiście zrozumiem i uszanuję to, także dajcie znać. 🌺
Ja tu jestem krótko ale osobiście nie widzę przeciwwskazań.

Z Ciekawych rzeczy temperatura mi spadła. I to o 0.3, mam zupełnie inne temperatury w porównaniu z poprzednim cyklem. Ba, przed owulacja mi rosła zawsze a teraz sobie spada, śluz książkowy, libido milion, test dalej biały. Mam okropna nerwowke w robocie, to chyba to. Za godzinę powtórzę owulaka bo wierzyć mi się nie chce w to co się dzieje. Ten cykl jest wyjątkowo popierd. Ale może właśnie taki jest potrzebny żeby w końcu coś zaskoczyło... Może właśnie coś musi się zmienić? No i oczywiście zapomniałam rano wziąć witaminy... By to drzwi. Rano biorę pregne a po południu wit. D z magnezem. Wieczorem pamiętam a rano wiecznie zapominam. Chyba zaniosę witaminki i poloze przy szczoteczce do zębów.

reklama

Ja też bym wolała móc pokibicować z ławeczki (też mi smutno odchodzić tak szybko). 😒

Do góry