reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniowe mamy 2026

reklama
Ja juz w pracy powiedziałam, ale planuje pracować do końca lipca, tak też sie z szefem ugadałam. Mój szef jest na tyle ludzki, że sam powiedział, ze w sezonie infekcyjnym nie chce mnie widzieć w robocie 😅

Ja już w domu krwiak się okazało był schowany za łożyskiem ładnie się wchłania jak narazie wszystko z dziećmi dobrze ja mam leżeć całkowity zakaz noszenia do końca ciąży jutro kolejny stres rozmowa z genetykiem chodź na USG prenatalnym wszystko było dobrze w teście pappa jakieś obliczenie wskazało ryzyko u jednego z dzieci i dla spokoju mam to skonsultować z genetykiem.A to mój brzuchol

Załączniki

• IMG_20250702_085519.jpg
    IMG_20250702_085519.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 65
Ja już w domu krwiak się okazało był schowany za łożyskiem ładnie się wchłania jak narazie wszystko z dziećmi dobrze ja mam leżeć całkowity zakaz noszenia do końca ciąży jutro kolejny stres rozmowa z genetykiem chodź na USG prenatalnym wszystko było dobrze w teście pappa jakieś obliczenie wskazało ryzyko u jednego z dzieci i dla spokoju mam to skonsultować z genetykiem.A to mój brzuchol
Ooo jaki duży brzusio. Laski wy naprawdę jesteście w ciąży. Zastanawiam się czy ja na pewno jestem? 😅
Cudownie że wszystko się zaczyna prostować i układać. Kciuki za wizytę z genetykiem

Dobrze, że z dziećmi wszystko dobrze 😊 trzymam kciuki żeby dalsze etapy ciąży były dla Ciebie spokojniejsze 😘

W którym tygodniu ciąży powiedzieć w pracy ? Jesteście już po wszystkim ?
Ja powiedziałam od razu, ale pracowac bede pewnie dlugo, chociaz nie ukrywam, że marzy mi sie jakas przerwa chociaz.. 8h to w ciazy to dla mnie za długo... szkoda ze nie ma jakihs rozwiązań typu obnizony wymiar godzinowy przy zachowanym wynagrodzeniu (jakby nie wliczało sie to wynagrodzenie w ciazy do średniej na macierzyńskim to na pewno byłabym co najwyżej na 4/5etatu teraz juz) a tak to trochę żal zmniejszać sobie wypłatę na macierzyńskim.. 🙃

reklama
Do góry