reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe mamusie 2026

reklama
Powiem Wam, że od rana jakoś dziwnie zakuwa mnie podbrzusze tak po jednej stronie. Tam mniej raz bardziej. Rano jak wstałam to miałam wrażenie, że mam śluz delikatnie podbarwiony jasną /brązowa krwią, ale to tak delikatnie gdybym się nie przyjrzała to nawet bym nie zauważyła. Później było okej, ale teraz znowu mam wrażenie, że ten śluz jest zabarwiony… ten ból jest taki dziwny dzisiaj 😕
Kurcze a kiedy masz wizytę u lekarza? Możesz dziś poleżeć sobie cały dzień?

A ja mam kolejny problem, bo dziś mi odwołali prenatalne, bo uwaga "pan doktor zapomniał poinformować, że ma wtedy wolne" 🤦 A że przyjmuje tam stosunkowo rzadko, to kolejny termin jest 2 tyg później, co już się mija z terminem badań prenatalnych. Zaproponowali innego lekarza, ale najpierw muszę sprawdzić, czy on w ogóle ma uprawnienia i jakie ma opinie, ewentualnie szukać w innej poradni i żeby jeszcze termin dopasować i dostać wolne, bo już mi na wstępie powiedzieli, że pierwsze wolne mogę wziąć dopiero po przepracowaniu miesiąca.

A ja mam kolejny problem, bo dziś mi odwołali prenatalne, bo uwaga "pan doktor zapomniał poinformować, że ma wtedy wolne" 🤦 A że przyjmuje tam stosunkowo rzadko, to kolejny termin jest 2 tyg później, co już się mija z terminem badań prenatalnych. Zaproponowali innego lekarza, ale najpierw muszę sprawdzić, czy on w ogóle ma uprawnienia i jakie ma opinie, ewentualnie szukać w innej poradni i żeby jeszcze termin dopasować i dostać wolne, bo już mi na wstępie powiedzieli, że pierwsze wolne mogę wziąć dopiero po przepracowaniu miesiąca.

A bo Ty pracujesz w nowej pracy teraz?

Czy możesz napisać albo tu albo na priv gdzie takie cyrki? Pisałaś już chyba wcześniej też o problemach przy badaniach, a jesteśmy z tego co kojarzę z tej samej miejscowości, będę wiedziała na co uważać 😁

reklama
Do góry