nieznośne_poplątanie
Fanka BB :)
My też już po USG. Mamy pulsujący zarodek. 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pięknie!!My też już po USG. Mamy pulsujący zarodek.![]()
Kurcze a kiedy masz wizytę u lekarza? Możesz dziś poleżeć sobie cały dzień?Powiem Wam, że od rana jakoś dziwnie zakuwa mnie podbrzusze tak po jednej stronie. Tam mniej raz bardziej. Rano jak wstałam to miałam wrażenie, że mam śluz delikatnie podbarwiony jasną /brązowa krwią, ale to tak delikatnie gdybym się nie przyjrzała to nawet bym nie zauważyła. Później było okej, ale teraz znowu mam wrażenie, że ten śluz jest zabarwiony… ten ból jest taki dziwny dzisiaj![]()
w piątek mamKurcze a kiedy masz wizytę u lekarza? Możesz dziś poleżeć sobie cały dzień?
Mnie też czasem kłuje po jednej stronie. Akurat z jajnika z którego było owulacjaw piątek mam
A ja mam kolejny problem, bo dziś mi odwołali prenatalne, bo uwaga "pan doktor zapomniał poinformować, że ma wtedy wolne"A że przyjmuje tam stosunkowo rzadko, to kolejny termin jest 2 tyg później, co już się mija z terminem badań prenatalnych. Zaproponowali innego lekarza, ale najpierw muszę sprawdzić, czy on w ogóle ma uprawnienia i jakie ma opinie, ewentualnie szukać w innej poradni i żeby jeszcze termin dopasować i dostać wolne, bo już mi na wstępie powiedzieli, że pierwsze wolne mogę wziąć dopiero po przepracowaniu miesiąca.
mi właśnie z przeciwnej strony.Mnie też czasem kłuje po jednej stronie. Akurat z jajnika z którego było owulacja
Czy możesz napisać albo tu albo na priv gdzie takie cyrki? Pisałaś już chyba wcześniej też o problemach przy badaniach, a jesteśmy z tego co kojarzę z tej samej miejscowości, będę wiedziała na co uważaćA ja mam kolejny problem, bo dziś mi odwołali prenatalne, bo uwaga "pan doktor zapomniał poinformować, że ma wtedy wolne"A że przyjmuje tam stosunkowo rzadko, to kolejny termin jest 2 tyg później, co już się mija z terminem badań prenatalnych. Zaproponowali innego lekarza, ale najpierw muszę sprawdzić, czy on w ogóle ma uprawnienia i jakie ma opinie, ewentualnie szukać w innej poradni i żeby jeszcze termin dopasować i dostać wolne, bo już mi na wstępie powiedzieli, że pierwsze wolne mogę wziąć dopiero po przepracowaniu miesiąca.
To ja bym napisała do lekarza i leżała plackiem na Twoim miejscu...w piątek mam