Usagitsukino
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, tu kobieca intuicja zadziałałaSuperczyli mialas nosa na chłopczyka
![]()
Ale się cieszę!!! I gratuluję!! Macie już stres za sobą.ZDROWY CHŁOP!!!!![]()
Świetne wiadomości!!! GratulujeHej,jestem po prenatalnych, dzidziuś rośnie,ma już 6.5 cm.sliczniecwszysto było widać,rączki,nóżki,itd. mimo mojego wieku ryzyko wad po papa i USG bardzo niskie:-)
Super cieszę sieZDROWY CHŁOP!!!!![]()
Kolejne dobre wieściJa po genetyku wszystko jest w normie i nie mam się czym stresować.
Tak, miałam prenatalne dzisiaj. Dzisiaj też miałam pobieraną krew, więc na komplet wyników będę musiała jeszcze poczekać. Z obrazu wszystko w porządku - 5,68 cm długości, ręce, nóżki, nosek wszystko na swoim miejscu. Płci niestety nie dało się określić.@Boo86 trzymam kciuki za dzisiejsze prenatalnejeśli dobrze kojarzę to Ty też robiłaś badanie białka PlGF? Ja dziś też je sprawdzałam ze względu na cukrzycę ciążową, ale widzę że jesteśmy w gronie nielicznych które kopnął zaszczyt dodatkowych badań
Daj znać jak u Ciebie wyniki