reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

Dla mnie na szczęście jak do tej pory wszystko co związane z transferem było łaskawe (no poza jego efektem i brakiem ciąży 😅) ale czytałam dużo o tym, że niektóre kobiety tyją 🥺
To u mnie waga w górę, samopoczucie względem wyglądu słabe, samopoczucie pod względem braku ciąży koszmar . Także wszystko na minus🫤 psychicznie ciężko
Ten rok już mnie przetyrał a gdzie tam jego druga połowa🫤

reklama
To u mnie waga w górę, samopoczucie względem wyglądu słabe, samopoczucie pod względem braku ciąży koszmar . Także wszystko na minus🫤 psychicznie ciężko
Ten rok już mnie przetyrał a gdzie tam jego druga połowa🫤

Ściskam 🫂
Mnie tak przetyrał ubiegły rok..
Trzymam kciuki zbdy ta druga połowa roku była dla Ciebie lepsza 🥹

Ja ostatnio też przytyłam, jestem grubsza od męża 😆 wczorqj miałam mega opuchnięte stopy ze sandały byly za małe 🫨 narazie sprawdzam sobie teorię ze to nie ja jestem gruba tylko woda mi sie bardzo w organizmie zatrzymała😉. Pije takie specjalne herbatki ziołowe na to ale boję się na wagę wejść żeby sprawdzić 😆

Zrobiłam test ale bielutka biel 🙃 martwi mnie dziwny kłujący ból w okolicy prawego jajnika. Bardzo się boję że endometrioza wróciła, w styczniu byłam na kontroli to było wszystko okej. Ale teraz te plamienia, może to od tego 😐 No trudno 17.07 się dowiem.

Dzień dobry ☕🤗

@kin28 u mnie nastroje podobne. Wstrzymuje sie z testowaniem ale Ty widze ze masz plan juz jutro testowac😁 dziewczyny kawka kawka wstajemy

U mnie już po kawce 😁

Ja ostatnio też przytyłam, jestem grubsza od męża 😆 wczorqj miałam mega opuchnięte stopy ze sandały byly za małe 🫨 narazie sprawdzam sobie teorię ze to nie ja jestem gruba tylko woda mi sie bardzo w organizmie zatrzymała😉. Pije takie specjalne herbatki ziołowe na to ale boję się na wagę wejść żeby sprawdzić 😆

Co to za herbatki? Herbatka z pokrzywy jest dobra na to żeby się woda w organizmie nie zatrzymywała ale działa też moczopędnie więc rzadko piję 😂

Hejka, u mnie od wczoraj ból piersi dzisiaj 10 dpo, test negatywny - nie wiem po co je robię tak wcześnie, chyba dlatego, ze mam ich dużo 🤣🤣

Tiaaa... ja też mam bardzo dużo testów i juz sie zastanawiam jak powstrzymać sie od ich robienia po drugim transferze bo obiecałam mężowi, że wytrzymamy do bety 😂

Zrobiłam test ale bielutka biel 🙃 martwi mnie dziwny kłujący ból w okolicy prawego jajnika. Bardzo się boję że endometrioza wróciła, w styczniu byłam na kontroli to było wszystko okej. Ale teraz te plamienia, może to od tego 😐 No trudno 17.07 się dowiem.

17 lipca masz wizytę, tak? 🥹

Co to za herbatki? Herbatka z pokrzywy jest dobra na to żeby się woda w organizmie nie zatrzymywała ale działa też moczopędnie więc

PANNA APTECZKOWA Zioła na nadmiar wody 30 sasz.

Perz właściwy (20%), Cynamon (16%),Bez czarny (16%), Ostrokrzew paragwajski (16%), Karczoch zwyczajny (12%),Jałowiec pospolity (12%), Łuska gryki (8%)

PANNA APTECZKOWA Zioła na nadmiar wody 30 sasz.

Perz właściwy (20%), Cynamon (16%),Bez czarny (16%), Ostrokrzew paragwajski (16%), Karczoch zwyczajny (12%),Jałowiec pospolity (12%), Łuska gryki (8%)

Brzmi interesująco! 😃
Kupiłam sobie kiedyś cynamonową herbatkę ayurwedyjską i była 🤢 delikatnie rzecz ujmując 😅

reklama
Do góry