Fati1998
Fanka BB :)
WstawiamySuper gratulacje
Wstawiamy pierwszew tym miesiącu?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WstawiamySuper gratulacje
Wstawiamy pierwszew tym miesiącu?
Nie jest za późno, jeśli pęknie to będzie widać na usg, że pękł20,27mm mam pęcherzyk na lewym jajniku. Lekarz kazał działać dzisiaj i pojutrze i w poniedziałek przyjść sprawdzić czy pękł. Nie jest to za późno na sprawdzenie? Czy jest ok ten poniedziałek ?
Dzięki, pierwszy raz byłam na monitoringu. A tu wszystkiego można się dowiedziećNie jest za późno, jeśli pęknie to będzie widać na usg, że pękł
Jeśli owulacja wystąpi, powinno się pojawić ciałko żółte, które będzie widoczne na usgDzięki, pierwszy raz byłam na monitoringu. A tu wszystkiego można się dowiedzieć![]()
Kurcze faktycznie, przeoczyłamPisala progesteron ponad 7 a beta ponad 3 jak dobrze kojarzę