olka11135
Fanka BB :)
Pecherzyk 23 mm, endo 7. Liche chyba co? Dzisiaj 10 dc
7mm jest wystarczające do zagnieżdżenia

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pecherzyk 23 mm, endo 7. Liche chyba co? Dzisiaj 10 dc
Jak patrze w notatki to z synem zaszlam w ciaze przy 10. Przy corce nie wiem ale! Dzisiaj zauwazylam ze oboje sa z 13 dnia cyklu7mm jest wystarczające do zagnieżdżenia![]()
Ale chamówa...Ale się wkurzyłam.
Biorę duphaston i acard. Moja lekarka kazała mi iść na betę i progesteron jutro. Aby była pewność, że mogę odstawić duphaston (nie ufa testom ciążowym)
Próbowałam wyłudzić na czacie z luxmedu, mówiąc że zobaczyłam drugą kreskę, a typiarka do mnie:
Proszę Panią, dzisiaj potwierdzeniem żywej i prawidłowo usadowionej ciązy jest badanie USG po skończonych 6 tyg liczonych od daty ostatniej miesiączki( już wówczas powinno być widać serduszko), czyli od 28 lipca. Dodatkowo robiła Pani badania beta hcg w poprzednim cyklu. W tym nie ma po co robić. Jesli Pani chce to proszę zrobić odpłatnie.
I rozłączyła czat….
Kochana,Hej dziewczyny, w związku z moją sytuacją @Pierwsze 🥰 wpisz mnie proszę na ławeczkę.W lipcu nieralne żebym zatestowała, ale no chcąc nie chcąc jak widać wciąż jest mi dane reprezentować kreskowy team zamiast mamusiowego.
Trzymajcie proszę kciuki żebym się szybko oczyściła i mogła wrócić do gry.
Czytam oczywiście od początku i mam nadzieję, że lipiec zaobfituje w serduszka.
![]()
Wiem.@kami1094 fajnie, że jesteśale szkoda, że przy takich okolicznościach.