To ja mam dużo niższą, bo 1033, progesteron 25.Mam betę!
02.07. - 14,2
05.07. - 108
12.07. - 2291
Ulżyło mi![]()
reklama
Mamanaluziexoxo
Zaangażowana w BB
A z kiedy ta beta?To ja mam dużo niższą, bo 1033, progesteron 25.
Dzisiaj. Też się mieści w normie, więc mam nadzieję, że tam wszystko dobrze się rozwija. Początek to jedna wielka niewiadoma w sumieA z kiedy ta beta?

Mamanaluziexoxo
Zaangażowana w BB
a wcześniej robiłaś betę? Sprawdzałaś przyrost? Chociaż teraz jak już jest powyżej 1000 to może zwolnić.Dzisiaj. Też się mieści w normie, więc mam nadzieję, że tam wszystko dobrze się rozwija. Początek to jedna wielka niewiadoma w sumie![]()
mikomiko
Fanka BB :)
Te normy są tak szerokie, że naprawdę nie ma sensu się porównywać z innymi.To ja mam dużo niższą, bo 1033, progesteron 25.
Aleksandra893
Szerokie normy, różnorodność w długości cykli. Tylko spokój nas uratujeTe normy są tak szerokie, że naprawdę nie ma sensu się porównywać z innymi.

kavangah
Taka prawda, ja w poprzedniej ciazy na tym etapie to już miałam duuuuuuzo wyżej, w czwartek miałam dopiero 2tysTe normy są tak szerokie, że naprawdę nie ma sensu się porównywać z innymi.
Nie robiłam, spokojnie czekałama wcześniej robiłaś betę? Sprawdzałaś przyrost? Chociaż teraz jak już jest powyżej 1000 to może zwolnić.

Dokładnie. Zagnieździć też się może później, więc trzeba spokojnie czekać na USG i dać fistaszkowi się rozwijaćSzerokie normy, różnorodność w długości cykli. Tylko spokój nas uratuje![]()

reklama
Legenda głosi, że przyrost zależy też od płciTaka prawda, ja w poprzedniej ciazy na tym etapie to już miałam duuuuuuzo wyżej, w czwartek miałam dopiero 2tys