Aleksandra893
Fanka BB :)
U nas mała aktualizacja. Mamy pęcherzyk i 7,8 mm człowieka
Serducho 134 uderzenia i termin porodu nam się skurczył do 04.03
Chociaż ja przewiduje, że będzie on w lutym haha

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super! A który tydzień wychodzi?U nas mała aktualizacja. Mamy pęcherzyk i 7,8 mm człowiekaSerducho 134 uderzenia i termin porodu nam się skurczył do 04.03
Dziś mam 6+3 z OM a z USG 6+5, wiem, że jeszcze się potencjalnie może zmienić ale córka w 38+5 się urodziła, więc wydaje mi się, że i teraz tak będzieSuper! A który tydzień wychodzi?
Widzę ze u nas duzo ząbkujących maluchówU mnie ząbkująca córka na pokładzie w tym samym wieku, na szczęście jestem na wychowawczym więc teoretycznie mogłabym odespać nieprzespane nocki, ale wiadomo jak to jest, mała pójdzie spać, a ja tu obiad wstawię tu nadrobię serial i zaraz patrzę mijają 2 h i po drzemceu mnie w sumie narazie delikatnie bolą piersi, apetyt spadł, rano mam nudności i ból głowy, ale nie wiem czy to z braku snu czy z ciąży, bo może być to i to
![]()
Szczerze powiedziawszy, bardzo się obawiam tej ciąży, a poprzednia nie była aż tak dawno żebym jej nie pamiętała. Obecnie jestem strasznie wzdęta i nie mogę jeść nic tłustego bo czuję się strasznie ciężko… Generalnie każda czynność to uczucie jakbym pół maraton przebiegłaHejka kobitki i jak tam się czujecie?![]()
Zazdro, że już cokolwiek wiesz na tym etapie.U nas mała aktualizacja. Mamy pęcherzyk i 7,8 mm człowiekaSerducho 134 uderzenia i termin porodu nam się skurczył do 04.03
A przyspieszyłam trochę wizytę bo poszłam z Medicoveru bo mam abonament. Ogólnie mam uraz- przy pierwszej ciąży zostałam potraktowana gorzej niż źle. Ale teraz stwierdziłam, że idę zerknąć a docelowo ciążę prowadzić będę gdzieś indziejZazdro, że już cokolwiek wiesz na tym etapie.
No ja się cały czas powstrzymuje przed pójściem kontrolnie do Medi. To znaczy mąż mnie powstrzymujeA przyspieszyłam trochę wizytę bo poszłam z Medicoveru bo mam abonament. Ogólnie mam uraz- przy pierwszej ciąży zostałam potraktowana gorzej niż źle. Ale teraz stwierdziłam, że idę zerknąć a docelowo ciążę prowadzić będę gdzieś indziej![]()
No ja właśnie się zaczynam zastanawiać, czy aby na pewno wszystko dobrze z tą ciążąHejka kobitki i jak tam się czujecie?![]()
Mój też mówił czy jestem pewna po tamtych przejściach ale powiedziałam mu, że jak lekarz na usg będzie robił jakieś docinki to je ukrócę. W sumie to mniej więcej już wiedziałam czego się spodziewać po widoku z usg więc chciałam zobaczyć obraz. Badanie z 5 min i ja spokojniejsza o 1,5 tygodniaNo ja się cały czas powstrzymuje przed pójściem kontrolnie do Medi. To znaczy mąż mnie powstrzymujeczekam cierpliwie na wizytę u swojego, ale to jednak 2 tygodnie
![]()