Lady Loka
Fanka BB :)
A z jakiego powodu?Nie dyskutuje już z tobą, ty też do psychologa idź

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z jakiego powodu?Nie dyskutuje już z tobą, ty też do psychologa idź
No właśnie to forum , ale chyba wszystkie chcą takie odpowiedzi o jakich myślą. Nie można już inaczej bo lincz gwarantowanyPrzecież to forum, to koleżanka również ma prawo się wypowiedzieć XD
No właśnie to forum , ale chyba wszystkie chcą takie odpowiedzi o jakich myślą. Nie można już inaczej bo lincz gwarantowany
A z jakiego powodu
No ale tak jest niestety z tą jej ciążaNikt nie wchodzi na ciebie za opinię, a za wredne wypowiedzi, które są pogardliwe w stosunku do autorki, bo "było się nie bzykać".![]()
No właśnie to forum , ale chyba wszystkie chcą takie odpowiedzi o jakich myślą. Nie można już inaczej bo lincz gwarantowany
Brawo OlciaW innym wątku życzyłaś dziewczynie śmierci.
W tym wątku piszesz do kogoś: szkoda, że Cię nie wyskrobali.
To wszystko świadczy tylko i wyłącznie o Tobie, choć naprawdę nie wiem jakim cudem nie dostałaś nawet ostrzeżenia - no chyba, że je dostałaś, ale nadal masz to brzydko mówiąc gdzieś.
To nie jest wątek co sądzisz o aborcji. To wątek gdzieś można znaleźć pomoc w sytuacji autorki, jak nie wiesz gdzie, to po prostu omiń.
@aniaslu
Taaa ? Takie rzeczy ? Życzyć komuś śmierci a później pisać takie teksty ?W innym wątku życzyłaś dziewczynie śmierci.
W tym wątku piszesz do kogoś: szkoda, że Cię nie wyskrobali.
To wszystko świadczy tylko i wyłącznie o Tobie, choć naprawdę nie wiem jakim cudem nie dostałaś nawet ostrzeżenia - no chyba, że je dostałaś, ale nadal masz to brzydko mówiąc gdzieś.
To nie jest wątek co sądzisz o aborcji. To wątek gdzieś można znaleźć pomoc w sytuacji autorki, jak nie wiesz gdzie, to po prostu omiń.
@aniaslu
Mi napisała że szkoda ze mnie matka nie wyskrobała.Taaa ? Takie rzeczy ? Życzyć komuś śmierci a później pisać takie teksty ?
Poziom zażenowania został przekroczony do maximum w tym momencie.
Czyli jak ja nie mam domu z ogrodem to ktoś inny nie może swojego domu z ogrodem sprzedać bo ja o nim marzę a go nie mam bo nie mogę (bo mnie nie stać)?No różnica jest taka ze nie jedna kobieta chce mieć dzieci a nie może,a druga usuwa jak pryszcza bo nie chce. To jest niesprawiedliwe a wy to promujecie, wstyd!
Choroba to co innego