reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❤️W lipcu bociany latają wysoko, my na dwóch kreskach zawieszamy oko !🫶✊️❤️

mimo, że lekarka powiedziała, że bezowulacyjny to ja sobie jeszcze porobię testy owu przez kilka dni.
Myślicie, że mimo braku owulacji one będą ciemnieć? czy jeśli cykl bezowulacyjny to nie będzie piku?
U mnie też według lekarki był bezowulacyjny a prozek po 6 dniach od Piku na teście wynosił 19 ;) więc jednak owulacja była, nie skreślaj cyklu

reklama
Wydaje mi się, że pik może być bo test informuję o wyrzucie lh ale niech mnie poprawi ktoś mądrzejszy jeśli wprowadzam niezamierzenie w błąd 🤔
Dzisiaj czytałam o tym i dostałam takie info.
Ale w sumie nie martwię się tym, że mam cykle bezowulacyjne, bo wszystkie miesiące wskazywały na owulację. Marzec i kwiecień biochem, więc owulka była, w maju progesteron ponad 13 wskazywał na owulację ( mimo, że nie czułam wgl owulacji ), jedynie w czerwcu nic nie sprawdzałam, ale czułam mocno owulację dzień po piku. A dzisiaj jest dzień po piku i nie czuję się wgl owulacyjne ale boleśnie jest jak w każdy miesiąc. Biorę od pół roku inozytol, teraz od miesiąca biorę większe dawki, więc musi być okey 😁

Załączniki

• Screenshot_2025-07-14-19-04-15-81_96b26121e545231a3c569311a54cda96.jpg
    Screenshot_2025-07-14-19-04-15-81_96b26121e545231a3c569311a54cda96.jpg
    369,8 KB · Wyświetleń: 34
reklama
Jestem serio wsciekla. Cykl w plecy a on stymulowane robi 3, max 4. Wiec jeden juz odpadl. Z pracy zaczynaja wydzwaniac co ze mna czy wracam czy co. Pojebie mnie dzisiaj.

Do góry