reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2026

Jestem już po rozmowie, nawet nie było źle. Ale szkoda bo sobie to wszystko inaczej wyobrażałam, naprawdę lubie tą pracę mimo różnych trudności a nie wiadomo czy bede miala do czego wracać
Praca zawsze jakaś się znajdzie, pamiętaj, że w przeciągu dwóch lat może się wiele zmienić i w twojej pracy i w twoim sposobie myślenia.

reklama
Praca zawsze jakaś się znajdzie, pamiętaj, że w przeciągu dwóch lat może się wiele zmienić i w twojej pracy i w twoim sposobie myślenia.
Niby tak ale pracuję w bardzo specyficznym zawodzie i odnajduję się w tym co robię. Co prawda zmieniałam już pracodawców ale teraz pracuje blisko miejsca zamieszkania, jak mi sie nie uda tam wrócić to niestety będę musiała szukać pracy poza moją gminą i juz jednak trudniej z małym dzieckiem będzie wszystko zgrać. Ale pożyjemy zobaczymy, jest zapaść na rynku w moim zawodzie więc na pewno coś sie znajdzie

Niby tak ale pracuję w bardzo specyficznym zawodzie i odnajduję się w tym co robię. Co prawda zmieniałam już pracodawców ale teraz pracuje blisko miejsca zamieszkania, jak mi sie nie uda tam wrócić to niestety będę musiała szukać pracy poza moją gminą i juz jednak trudniej z małym dzieckiem będzie wszystko zgrać. Ale pożyjemy zobaczymy, jest zapaść na rynku w moim zawodzie więc na pewno coś sie znajdzie
Trzeba pozytywnie myśleć kochana

reklama
Do góry