LiliankaKornelka
Fanka BB :)
No i niestety musiałam zrobić tą pappe
wynik za 3 tygodnie bo bez tego pani nie może nic wyliczyć 
ehhh lekarz a lekarz 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale bobasJakaś analiza płci? Bo Pani mówiła że źle się układa i nie widać![]()
Ja musialam powiedzieć że względu na koniec jednego projektu w firmie i roszady personalne. Gdyby nie to, to wolałabym powiedzieć wczesniej, ale nie chciala robić problemów organizacyjnych.Powiedziałyście już Waszym szefom o ciąży? Ja planowałam powiedzieć swojej dopiero po prenatalnych, ale tak się składa, że prenatalne będę miała w pierwszym dniu urlopu, a po urlopie najprawdopodobniej nie będę wracać do pracy bo jestem całymi dniami zmęczona i potrzebuję dużo snu, a w pracy teraz coraz gorsza sytuacja i coraz bardziej się stresuję. Moja gin powiedziała, że wypisze L4 bez problemu więc na 99% skorzystam. Ze swoją chyba porozmawiam w przyszły poniedziałek bo teraz ona ma urlop, mam nadzieję że prenatalne będą ok i że nie będę żałować, że jej powiedziałam wcześniej. Jak u Was?
widziałam chyba ze jest gdzie taki wątekale bobasja to nie umie tak poznawac
a tez po wczorajszym komentarzy od @Lunaa09 zaczela mnie ta plec bardzo intrygowac
moze zalozmy wątek pt kto tam jest?
![]()
A czemu średnio zadowolona?Ja już po, wyniki wszystkie w normie, tylko przeziarnosc karkowa pani stwierdziła ze mogłaby być niższa bo „na oko jest większa” a z pomiaru 1,8.
Ogólnie średnio jestem zadowolona z tej wizyty i cieszę się że jadę do Dudarewicza jeszczetylko muszę zadzwonić do niego bo z usg wyszło 12+5 a nie 12+1
więc boję się że 1 sierpnia będzie już za późno
![]()
ja mam to samo czyje ze chlopak a chcialabym dziewczynke no ale wiadomo wazne zeby bylo wszystko okwidziałam chyba ze jest gdzie taki wątek
Ale kurde czuję że chłopak a wolabym dziewczynkę![]()
mam po prostu porównanie do tamtego lekarza, jak wszystko pokazywał, jak opisywał, sprawdzał. A tu tylko „pomiar prawidłowy” „w normie” itp. No duża różnica. No i ta przeziarnoscia mnie nastraszyła a w ciąży z córką miałam identycznąA czemu średnio zadowolona?
jaki duży bobas. Wg czata gpt na podstawie teorii nub obstawia dziewczynkęJakaś analiza płci? Bo Pani mówiła że źle się układa i nie widać![]()