reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Ja sie duzo oczytalam jeszcze przed ciążą o zagrożeniach z tym związanych i sobie nie wyobrażam. Stary ma za mocny sen bałabym,ze sie przekręci, z resztą ile razy oberwałam z łokcia w nocy od niego...
Ja z żadnym nie spałam, a raczej raz wzięłam do siebie corke karmic ja cycem, zasnęłam oczywiście, a gdy się obudziłam, to mała lezala na brzuchu, twarz w materacu, ja z gołym cycem...ona miała tydzień..
Od tamtej pory żadnego karmienia w łóżku.

Mnie się spoko śpi z młodym, ale tak teraz jak skonczyl te 2l. Bo wcześniej go odkładałam. Twraz obrywam od niego łokciem.

Niektórzy rzucaj wytyczne, bo mają słabo widzę lub oko do takiego badania. Kilka lat temu odesłano mnie przez to że karmiłam, a prawda jest taka że jak ktoś naprawdę umie robić USG, to nie robi mu różnicy.
ja w ciąży robiłam dwa razy i w okresie karmienia też jakoś ze 2 razy. Nigdy żaden lekarz nie robił problemu 🤷‍♀️

Ja ogólnie jestem po zmianie w cycu, może to był jakiś powód, bo tam mruczała mi, że no no to tym bardziej trzeba w niego zajrzeć co tam ciekawego się dzieje.

Ja ogólnie jestem po zmianie w cycu, może to był jakiś powód, bo tam mruczała mi, że no no to tym bardziej trzeba w niego zajrzeć co tam ciekawego się dzieje.
ja przed pierwszą ciążą robiłam USG jakoś w listopadzie, było czyściutko. W ciążę zaszłam jakoś w styczniu, a w marcu robiłam ponowne USG i wyszedł gruczolako-włókniaki. Tak więc kontrola cyckow jest ważna, ale już jeden dzień w tą czy w tamtą dużo nie zmieni. I

ja przed pierwszą ciążą robiłam USG jakoś w listopadzie, było czyściutko. W ciążę zaszłam jakoś w styczniu, a w marcu robiłam ponowne USG i wyszedł gruczolako-włókniaki. Tak więc kontrola cyckow jest ważna, ale już jeden dzień w tą czy w tamtą dużo nie zmieni. I

No no, właśnie o ten sam bazyl chodzi.
O tej samej zmianie mówimy.
Ona ma ogólnie mi wykonać te USG, a właśnie wydumała sobie żeby do tego 12tc przydreptać na cyckokontrol.

reklama
No no, właśnie o ten sam bazyl chodzi.
O tej samej zmianie mówimy.
Ona ma ogólnie mi wykonać te USG, a właśnie wydumała sobie żeby do tego 12tc przydreptać na cyckokontrol.
no to tak jak mówię, jeden dzień nie zrobi różnicy. Poza tym dla większości lekarzy 12+0 to właśnie 12 tydzień więc 🤷‍♀️

Do góry