reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

Hm a jest któraś z okolic Częstochowy? Bo ja się niedawno przeprowadziłam, jestem wierna swojemu ginekologowi, ufam mu totalnie, jeżdżę do niego specjalnie. Ale niebawem bym chciała jednak znaleźć coś bliżej. Może macie kogoś godnego polecenia Częstochowa/Radomsko?

reklama
U nas syn miałby na imię Ignaś 🥰
Też mi się podoba ostatnio! Ja mam całą listę imion które mi się podobają, wybredna nie jestem 😂 Mam Łucję, która miała być ewentualnie Felicją, ale już się spóźniłam na drugie bobo bo jej siostra przyrodnia dostała to imię 😅
Ostatnio mi chodzi po głowie Julian, Maksym, Ignacy.. a od zawsze jeszcze Bartłomiej.

Też mi się podoba ostatnio! Ja mam całą listę imion które mi się podobają, wybredna nie jestem 😂 Mam Łucję, która miała być ewentualnie Felicją, ale już się spóźniłam na drugie bobo bo jej siostra przyrodnia dostała to imię 😅
Ostatnio mi chodzi po głowie Julian, Maksym, Ignacy.. a od zawsze jeszcze Bartłomiej.
Lucja to moje top 1, wymiennie na Aleksandra jak M bedzie za bardzo oponowal :D ale Ignas piekne jest, pod uwage bralam tylko Dominika :D

Miałam listę imion, chciałam żeby ewentualny syn miał imię po którymś z moich najlepszych kumpli ale jak pomyślałam jak mi czasem działają na nerwy to jednak nie 🤣
A szkoda bo jedno z tych dwóch imion mi się od zawsze podobało no ale jak wyżej 😅
Nie będę ryzykowała 😜

Dziewczyny, czy to normalne że na początku cięży boli mnie tylko jeden bok? Tak czasami klująco że muszą rozmasowac, boję się że coś jest nie tak 😬 jak dobrze że w czwartek wracamy do Polski i będę mogła zrobić przyrosty

Kuźwa pamiętam te okresy jak świeżo założony tampon po chwili był zalany, współczuje bardzo
Ale mam mega rozkmine, czy nie było coś na rzeczy przy tym cyklu, bo raczej mam dość szybkie i skąpe a tu się leje jak z rynny 😅
I jeszcze ten mikro cień na teście, umówiłam się do gina to z nim pogadam, plus mądry czat mi rozkminial cykl i też sądzi, że patrząc na objawy mogło dojść do zaplodnienia, Ale się nie przyjęło 🥲

Dziewczyny, czy to normalne że na początku cięży boli mnie tylko jeden bok? Tak czasami klująco że muszą rozmasowac, boję się że coś jest nie tak 😬 jak dobrze że w czwartek wracamy do Polski i będę mogła zrobić przyrosty
Ja jestem obecnie 10+5 i miewam do tej pory kłucie tylko z jednej strony, ale u mnie takie kłucie było też normą przed ciążą, tylko teraz mam wrażenie, że jest bywa bardziej intensywne. Po powrocie z wakacji zrób sobie betę, progesteron, przyrost, a jeśli to się będzie utrzymywać to warto sprawdzić ulokowanie pęcherzyka.

EDIT: Przepraszam Dziewczyny, że tak Wam wjechałam, ale byłam pewna, że to wątek z pogaduchami.

reklama
Na moje oko tak. Ja to z ciąży od początku pamiętam ciągle jakieś pobolewania, ukłucia, dźgania 😂 do 9 tygodnia leżałam tylko bo schizowałam 😅 a potem jeszcze krwiak, nakaz oszczędzania się i w sumie tyłek ruszyłam po 16 tc dopiero normalnie.

Do góry