reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Czyli pierwotna wersja zostaje :D no wlasnie widzialam takie klasyczne otulacze do lupinek i nad tym myslalam, ale te poncza super sa, zreszta nie tylko to mi sie tam spodobalo 🙈 a maly dementorek brzmi pieknie :D

reklama
Czyli pierwotna wersja zostaje :D no wlasnie widzialam takie klasyczne otulacze do lupinek i nad tym myslalam, ale te poncza super sa, zreszta nie tylko to mi sie tam spodobalo 🙈 a maly dementorek brzmi pieknie :D
Te ubrania są mega jakości, miałam kombinezon bawełniany i softshellowy, bluzy, kurtki, surfponczo, czapki i kominy. Na prawdę warte swojej ceny. W tym roku myślę, że skuszę się na kurtkę merino 😁
Oni raz na jakiś czas robią akcję suprisebox. Dostaje się losowe produkty ale ich wartość jest o wiele większa niż paczki i zawsze byłam zadowolona z zawartości.

Te ubrania są mega jakości, miałam kombinezon bawełniany i softshellowy, bluzy, kurtki, surfponczo, czapki i kominy. Na prawdę warte swojej ceny. W tym roku myślę, że skuszę się na kurtkę merino 😁
Oni raz na jakiś czas robią akcję suprisebox. Dostaje się losowe produkty ale ich wartość jest o wiele większa niż paczki i zawsze byłam zadowolona z zawartości.
Daj znac jak beda :D

@Lunaa09 a Ty mówiłaś już swoim bombelkom większym, że będzie nowy mały bombel? 😀
Nieee, boje się...myślę, że powiem po prenatalnych jak się uda ukryć, że względu na wcześniejsze straty się boję 😒
Ale! Ostatnio córka mi instalowała apke maka, a tam ciąża+ 😅😅😅 ale nie zauważyła, uf 😄

A z tym ponczem to jest tak, ze idzie sie w nim, po czym przy wkladaniu w fotelik tyl idzie do tylu, czy jak? :D nie znalalam tej firmy, ja myslalam bardziej o takim otulaczu do fotelika, ale to wydaje sie fajniejsze, bo jak wyciagniesz to nadal jest cieplo :D
Tak, ale to dla starszych, bo wiadomo, w kurtkach nie wozimy 😉 też mamy.
Ja ogólnie jestem wielka fanką merino i zawsze poluje na promki, dla maluszka na pewno kupię na początek kombiaczek z merino 😊

reklama
Domyślam się, że to nie dla każdego znośne są takie widoki, ale ja ogólnie lubię bardziej rzeczywistość, a te animowane ludziki to tak średnio są dla mnie przekonujące.
Mój mąż np woli ludzika animowanego

Do góry