reklama
Nicky95
Fanka BB :)
Te ubrania są mega jakości, miałam kombinezon bawełniany i softshellowy, bluzy, kurtki, surfponczo, czapki i kominy. Na prawdę warte swojej ceny. W tym roku myślę, że skuszę się na kurtkę merinoCzyli pierwotna wersja zostajeno wlasnie widzialam takie klasyczne otulacze do lupinek i nad tym myslalam, ale te poncza super sa, zreszta nie tylko to mi sie tam spodobalo
a maly dementorek brzmi pieknie
![]()

Oni raz na jakiś czas robią akcję suprisebox. Dostaje się losowe produkty ale ich wartość jest o wiele większa niż paczki i zawsze byłam zadowolona z zawartości.
Kaalaa
Daj znac jak bedaTe ubrania są mega jakości, miałam kombinezon bawełniany i softshellowy, bluzy, kurtki, surfponczo, czapki i kominy. Na prawdę warte swojej ceny. W tym roku myślę, że skuszę się na kurtkę merino
Oni raz na jakiś czas robią akcję suprisebox. Dostaje się losowe produkty ale ich wartość jest o wiele większa niż paczki i zawsze byłam zadowolona z zawartości.
Nieee, boje się...myślę, że powiem po prenatalnych jak się uda ukryć, że względu na wcześniejsze straty się boję@Lunaa09 a Ty mówiłaś już swoim bombelkom większym, że będzie nowy mały bombel?![]()

Ale! Ostatnio córka mi instalowała apke maka, a tam ciąża+

Tak, ale to dla starszych, bo wiadomo, w kurtkach nie wozimyA z tym ponczem to jest tak, ze idzie sie w nim, po czym przy wkladaniu w fotelik tyl idzie do tylu, czy jak?nie znalalam tej firmy, ja myslalam bardziej o takim otulaczu do fotelika, ale to wydaje sie fajniejsze, bo jak wyciagniesz to nadal jest cieplo
![]()

Ja ogólnie jestem wielka fanką merino i zawsze poluje na promki, dla maluszka na pewno kupię na początek kombiaczek z merino

loumarie
Nieee, boje się...myślę, że powiem po prenatalnych jak się uda ukryć, że względu na wcześniejsze straty się boję
Ale! Ostatnio córka mi instalowała apke maka, a tam ciąża+ale nie zauważyła, uf
![]()
Hahaha, u mnie też ta sama aplikacja - u męża też zainstalowałam, żeby sobie podglądał.

Ja tak samo, nie liczę na codzień i jak chce wiedzieć to pyk w apkeJa w aplikacje zaglądam przed wizytą żeby sprawdzić który tydzień![]()

reklama