reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
Jestem i Was czytam tylko się nie udzielam bo żem wkurwiona na to co się odjaniepawliło.
Nie wiem jak mam zajść w ciążę nawet dzięki in vitro jeśli nawet pomimo leków moje jajniki sobie robią co im się żywnie podoba 🙄
Czyje się bardzo zrezygnowana.
Tak właśnie przeczuwałam. Drugi raz dziś wystosuję tę prośbę - proszę nie cichać. 🤗 Niefajnie, że tak wyszło, ale pamiętaj, że też możesz być raz tą, którą my będziemy pocieszać i przynosić kawę. 🌺 Nie bądź z tym sama! 💫 Kiedy kolejna wizyta i jaki jest plan działania?

Jestem i Was czytam tylko się nie udzielam bo żem wkurwiona na to co się odjaniepawliło.
Nie wiem jak mam zajść w ciążę nawet dzięki in vitro jeśli nawet pomimo leków moje jajniki sobie robią co im się żywnie podoba 🙄
Hej, jajniki sobie jaja robią bo tak już mają, ale Ty się nie możesz poddać. Jesteś silna, robisz co możesz, chwilowy dołek to nic złego, ale ogarnij się i wracaj do gry. Dasz radę, pokaż jajnikom kto tu rządzi;) a tak serio, to nie zamykaj się, każda z nas ma różne historie ale wierzę, że z różnymi przebojami ale wszytskie doczekamy się bobasa! Takiego wiesz, małego, płaczącego bobasa, który nam spędzi sen z powiek na wiele tygodni. Przytulam Cię mocno!

Hej, jajniki sobie jaja robią bo tak już mają, ale Ty się nie możesz poddać. Jesteś silna, robisz co możesz, chwilowy dołek to nic złego, ale ogarnij się i wracaj do gry. Dasz radę, pokaż jajnikom kto tu rządzi;) a tak serio, to nie zamykaj się, każda z nas ma różne historie ale wierzę, że z różnymi przebojami ale wszytskie doczekamy się bobasa! Takiego wiesz, małego, płaczącego bobasa, który nam spędzi sen z powiek na wiele tygodni. Przytulam Cię mocno!
Na wiele tygodni a nawet i lat 😁

Niestety tak - na ostatnie 6 owulacji w 4 cyklach pęcherzyk sie zapadał albo rósł za duży i nie pękał 🥲 liczyłam na to, że czas coś zmieni ale chyba nie mam na co czekać.

Przede wszystkim trzeba mieć śluz płodny - ja go nigdy w życiu chyba nie doświadczyłam 😅 mam w okresie okoloowulacyjnym bardziej mokro, ale białko jaja to na pewno nie jest 🥲
Ojej, no to u Ciebie raczej będzie konieczny ten zastrzyk, bo tak to trochę marnują się te pęcherzyki i macie tak naprawdę bardzo zmniejszone szanse na ciążę
Nie staramy się jeszcze roku - liczyłam, że po latach brania antykoncepcji organizm musi wrócić do swojej równowagi i nie chciałam 😊 ale teraz już właściwie wszystko mi jedno, czekamy do września na ponowne badania nasienia - jeśli będą spoko to zaczynam we wrześniu się stymulować 😁
Ja bym roku nie czekała, sama zaczęłam stymulację szybciej, bo wiem, że jednak wcześniej z łatwością w ciążę zachodziłam a teraz już za długo się nie udawało
Czyli jak sytuacja u Ciebie? Transfer się przesunie?

reklama
Do góry