reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌈☀️⛱️💜W sierpniu z urlopów powoli wracamy i na dwie kreski na testach czekamy! 💜⛱️☀️🌈

reklama
słuchajcie, a jak ja zawsze (tak mi się wydaje) czuje ból jajników na owulację z lewej strony i na monitoringu też było z lewej to znaczy, że prawy może być niedrożny?

Co myślimy? Na żywo jest jeszcze bardziej widoczna. A ta z wczoraj to jednak była taka ledwo ledwo, nawet bym jej na zdjęciu nie złapała
Widać widać 🙂 🤞🤞 Za betę!

Jest i moja beta 😭🩷
W piątek beta 1529, prożek 28.30
Dziś beta 4751, prożek 32.60

Proszę skromnie o 🩷. Zaczynam powoli wierzyć w tą ciążę.
Piękny przyrost 🥰

Ale macie tempo pisania 🫣 ja się kiszę w pracy 🤭

słuchajcie, a jak ja zawsze (tak mi się wydaje) czuje ból jajników na owulację z lewej strony i na monitoringu też było z lewej to znaczy, że prawy może być niedrożny?
Powiem ze swojego doświadczenia: mnie boli/kłuje tylko po lewej drożnej stronie....ale nie wydaje mi się, żeby to był wyznacznik drożności, jedynie podpowiedź 😉

Ale podobno pik liczy się od pierwszego pozytywu, czyli jak dwie kreski są takie same, a i Cb testowa nawet ciemniejsza lekko od kontrolnej .
Kurczę teraz LH już 0,74, więc mogłaś mieć rację z tym pikiem.. chociaż jakiś mierzyłam w czerwcu to do 1,5 doszło... zobaczymy rano czy znowu rosnie, ale poprawić możemy dopiero jutro po południu oby nie za późno...

Byłam dziś na badaniu krzywych.
Zerknijcie okiem 🤣

Załączniki

• Screenshot_20250811_211847_Chrome.jpg
    Screenshot_20250811_211847_Chrome.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 49
Myślę,że to raczej nie ma powiązania.bo owulację można mieć normalnie a jak jajowód jest niedrożny to po prostu ta komórka nie ma jak się tam połączyć z plemnikiem.niedrożne jajowody same w sobie nie dają żadnych objawów

reklama
Do góry