Koniecznie powtórz jutro ranoNie robiłam w tym cyklu testów owu więc ciężko powiedzieć, ale z moich odczuć powinno być 12 dpo

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Koniecznie powtórz jutro ranoNie robiłam w tym cyklu testów owu więc ciężko powiedzieć, ale z moich odczuć powinno być 12 dpo
widzęDzień dobry dziewczyny!!️
Powiedzcie mi czy coś mi się rzuciło na wzrok czy tam naprawdę coś jest?![]()
I takie wieści z rana komisja lubi! Jest rozowa delikatna drugą kreseczkaDzień dobry dziewczyny!!️
zaraz mi stąd uciekniesz na mamuśki i kogo ja będę pytać o suplementy, monitoringi?Dzień dobry dziewczyny!!️
Nadal średnio mogę w to uwierzyć, myśli mi ciągle idą do jakiegoś felernego testu ale ta kreseczka się wybarwiła od razu, nie po czasie więc może to tozaraz mi stąd uciekniesz na mamuśki i kogo ja będę pytać o suplementy, monitoringi?
cudownie! Trzymam kciuki mocno!
Ja to bym pewnie powtórzyła po południuNadal średnio mogę w to uwierzyć, myśli mi ciągle idą do jakiegoś felernego testu ale ta kreseczka się wybarwiła od razu, nie po czasie więc może to topowtórzę go jutro rano o ile miesiączka nie przyjdzie, dziś 34 dc, mój rekord
![]()
Na tym pierwszym zdjęciu coś widzę !Dzień dobry dziewczyny!!️
Ja to bym pewnie powtórzyła po południuznając moją niecierpliwość haha
Jestem w pracy do 18, ale myślę, że wieczorem jeszcze nasikamna zdjeciu bez lampy widze, a lampa moze akurat wyswietlac ten fragmentjak masz duzo testow to dawaj po poludniu
a jutro rano koniecznie
![]()