Mamanaluziexoxo
Moderator
I jak się trzymaszJuż czekam na zamknięty wątek, żeby swobodnie pisać. Wczoraj wróciłam z 3dniowego pobytu w szpitaluZ dzidzią na szczęście wszystko dobrze i urosła tak, że z OM jest dziś 10+0, w z USG 10+5
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jak się trzymaszJuż czekam na zamknięty wątek, żeby swobodnie pisać. Wczoraj wróciłam z 3dniowego pobytu w szpitaluZ dzidzią na szczęście wszystko dobrze i urosła tak, że z OM jest dziś 10+0, w z USG 10+5
![]()
Już w domu, to lepiejI jak się trzymasz
Ooo ja z OM 10+1 prawie identycznieJuż czekam na zamknięty wątek, żeby swobodnie pisać. Wczoraj wróciłam z 3dniowego pobytu w szpitaluZ dzidzią na szczęście wszystko dobrze i urosła tak, że z OM jest dziś 10+0, w z USG 10+5
![]()
nie polecam calzedonia. W pierwszej ciąży kupiłam rajtki za 90 zł i rozwaliłam w ten sam dzień XD myślałam, że za tą cenę chociaż dobry materiał będzie. Teraz kupuje rajtki tylko do 20zl, ale im taniej tym lepiejDziewczyny gdzie kupujecie rajstopy ciążowe? Ja często w jesień i zimę chodzę w sukienkach, szukam czegoś 40 den BEŻOWEGO i wybór jest tak mały, że dramat. Zamówiłam z allegro, miały być beżowe a wyglądają jakby pół roku w Afryce spędziły![]()
A jest już jakaś grupa bądź lista?Też byłam w szoku i nawet po prośbach nie zostałam dodana. Ja rozumiem, że nie każdy ma czas i to jest zrozumiałe, ja do listy brałam dziewczyny, które pisały coś od początku sierpnia.
Mam z pierwszej ciąży ale badziew i pewnie będę czegoś szukać na necieNie zagladalam caly dzien i juz nie nadazamczekam na grupe prywatna
chcialam sie was zapytac o to czy rozgladalyscie sie juz za poduszkami ciazowymi? Albo macie jakies sprawdzone? Plecy zaczynaja mi siadac i zastanawiam sie juz nad ich odciazeniem
![]()
O jezu calzedonia ma moje ulubione legginsy ale moim zdaniem rajstopy maja tragiczne. Z Carrefoura najtańsze mi sie tak szybko nie rozdzierały jak tenie polecam calzedonia. W pierwszej ciąży kupiłam rajtki za 90 zł i rozwaliłam w ten sam dzień XD myślałam, że za tą cenę chociaż dobry materiał będzie. Teraz kupuje rajtki tylko do 20zl, ale im taniej tym lepiej
Tak jest lista, brałam osoby udzielające się od początku sierpnia. Osoby zgadzające się po przesłaniu listy będą dodawane już po utworzeniu grupy.A jest już jakaś grupa bądź lista?Wiecie no wg mnie każdy ma życie i jednych może sponiewierać bardziej drugich mniej
Ja też czasami robię sobie reset od tel i później nadrabiam
![]()
I jak?Ooo ja z OM 10+1 prawie identycznieMam dziś wizytę to zobaczymy jak według USG.