reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ja oczywiście zrobiłam test rano ale nic nie wyszło, wiem że jest za wcześnie ale miałam taki sen intensywny ze obudziłam się oblana potami 😬 Też czuję ciągnięcia z jajników, ale u mnie raczej wątpię że będzie z tego ciąża. Co miesiąc doszukuje się nowych wskazówek od mojego organizmu
Ktory dzisiaj masz dzien?

Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani ze szpitala i mam umówiony termin histeroskopii 🥳
Tak jak myślałam muszę czekać na okres więc zabieg dopiero pod koniec miesiąca ale tydzień przed naszym wyjazdem nad morze 😊
Oby tylko okres przyszedł punktualnie 19 września 😅

Sama nie wiem 🙈 chętnie się dowiem, miałam w podobnym czasie owulację, albo 22 albo 23 sierpnia, we wtorek 26 sierpnia na USG było ciałko żółte bez płynu w zatoce, także już chwilę po owu. Także ja liczę u siebie 9-10 dpo. Ja bym już testowała ale no jest to bez sensu. Dziś mnie lekko ciągnął jajnik, z którego miałam owulację.
Wedlug mnie owulację miałaś 24/25.08

Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani ze szpitala i mam umówiony termin histeroskopii 🥳
Tak jak myślałam muszę czekać na okres więc zabieg dopiero pod koniec miesiąca ale tydzień przed naszym wyjazdem nad morze 😊
To dobre wieści! Niech przychodzi @ bo szkoda czasu;)

To moze nawet jest szansa na pazdziernik tak? I dobrze, ze przed wyjazdem, chociaz sie zrelaksujesz jak bedziesz po!

reklama
To moze nawet jest szansa na pazdziernik tak? I dobrze, ze przed wyjazdem, chociaz sie zrelaksujesz jak bedziesz po!

Raczej nie bo ja mam szybko owulację a bez wyników mam się naszej lekarce nie pokazywać 🤣
Przy dobrych wynikach może listopad a mąż się jużśmiejęe, że jak dobrze pójdzie to może będę miała drugi transfer jeszcze w tym roku 😅

Do góry