Kaalaa
Fanka BB :)
Fajne sa, sporo mieszcza tych tabletek i wydaje sie, ze nie beda sie same otwierac, wiec plus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajne sa, sporo mieszcza tych tabletek i wydaje sie, ze nie beda sie same otwierac, wiec plus
Ktory dzisiaj masz dzien?Ja oczywiście zrobiłam test rano ale nic nie wyszło, wiem że jest za wcześnie ale miałam taki sen intensywny ze obudziłam się oblana potamiTeż czuję ciągnięcia z jajników, ale u mnie raczej wątpię że będzie z tego ciąża. Co miesiąc doszukuje się nowych wskazówek od mojego organizmu
Ja liczę dwa dni od piku, bo owulacja na nastąpić 12-36h od piku.Chyba dlatego tak liczy bo owulacja występuje do 48h po piku, nie w jego trakcie, ale też się dopiero tego uczę![]()
Wedlug mnie owulację miałaś 24/25.08Sama nie wiemchętnie się dowiem, miałam w podobnym czasie owulację, albo 22 albo 23 sierpnia, we wtorek 26 sierpnia na USG było ciałko żółte bez płynu w zatoce, także już chwilę po owu. Także ja liczę u siebie 9-10 dpo. Ja bym już testowała ale no jest to bez sensu. Dziś mnie lekko ciągnął jajnik, z którego miałam owulację.
22 sierpnia miałam pik potwierdzony u ginekologa. Więc coś między 8-10 dpoKtory dzisiaj masz dzien?
To dobre wieści! Niech przychodzi @ bo szkoda czasuDzwoniła do mnie bardzo miła Pani ze szpitala i mam umówiony termin histeroskopii
Tak jak myślałam muszę czekać na okres więc zabieg dopiero pod koniec miesiąca ale tydzień przed naszym wyjazdem nad morze
Oby tylko okres przyszedł punktualnie 19 września![]()
To dobre wieści! Niech przychodzi @ bo szkoda czasu![]()
To moze nawet jest szansa na pazdziernik tak? I dobrze, ze przed wyjazdem, chociaz sie zrelaksujesz jak bedziesz po!Dzwoniła do mnie bardzo miła Pani ze szpitala i mam umówiony termin histeroskopii
Tak jak myślałam muszę czekać na okres więc zabieg dopiero pod koniec miesiąca ale tydzień przed naszym wyjazdem nad morze
Oby tylko okres przyszedł punktualnie 19 września![]()
To moze nawet jest szansa na pazdziernik tak? I dobrze, ze przed wyjazdem, chociaz sie zrelaksujesz jak bedziesz po!