reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
A ja mam do was pytanie z innej beczki.
Bo u nas w domu mały remoncik, tj chcę powoli się wziąć za ogarnianie pokoju, tzn biura mojego... Więc małe przemeblowanie. Chciałam kupić kanapę rozkładaną.
No i mąż mój śmiertelnoe obrażony jest na kanapę w salonie (bo mu tam ciasno) i chciałby narożnik nowy. Powstał zatem pomysł, kanapę do biura, a narożnik nowy kupić do salonu...
Polecacie zatem jakiś narożnik? Słucham opinii. 😀

Bo u nas w domu mały remoncik, tj chcę powoli się wziąć za ogarnianie pokoju, tzn biura mojego... Więc małe przemeblowanie. Chciałam kupić kanapę rozkładaną.
No i mąż mój śmiertelnoe obrażony jest na kanapę w salonie (bo mu tam ciasno) i chciałby narożnik nowy. Powstał zatem pomysł, kanapę do biura, a narożnik nowy kupić do salonu...
Oj dziewczyno idz po sklepach pojeździj :D to trzeba usiąść, położyć się, dopasować pod sobie 😅 no i wymiarowo pod salon, polecjaki chyba sie tu nie zdadzą

Ja bardzo żałuję, że mamy narożnik. Teraz bym wzięła coś innego. Były przemeblowania, różne kombinacje, teraz na środku salonu jest plac zabaw dziecka a narożnik nie wszędzie pasuje, bo w naszym nie da się inaczej ustawić boków, niż tak ja było na początku. Jak już narożnik to z możliwością zmiany stron. Bardzo lubię regulowane zagłówki.

reklama
Długo fest. To Ty weteran staraczkowy jesteś. 😕
Zanim zaczęłam odwiedzać różnych lekarzy, to w sumie się nie zabezpieczyliśmy. Też nie do końca śledziłam swój cykl itp. to się zaczęło później, jak nie wychodziło. Więc nawet można powiedzieć że nieco dłużej.
No czasem bywa, że nie wychodzi. Dlatego się nie wyrobiłam z planem 3 dzieci. Bo chciałam to ogarnąć zanim skończę 35 lat. No ale cieszę się, że jedno jest, a drugie w drodze.

Do góry