reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tak tylko wbije- moj narożnik po córce to pakiet wspomnien. Pierwsze uśmiechy, rozlane mleko, bełty z mleka. To jak dorwała stara zaschniętą parówkę pod naroznikiem i z prędkością światła wsadziła ten relikt przeszłości do buzi... nie wypluła... ahhhh mina faceta od prania tapicerek z czym musi sie zmierzyć... Mój narożnik a raczej jego metamorfoza, zdjęcia przed i po stały sie reklama tego faceta. W efekcie ciezko u niego o termin.

Pokaż 😁

reklama
Ja właśnie muszę zamówić pranie tapicerki kanapy zanim Mała przyjdzie na świat. Niby cały czas o tym pamiętam, ale ciągle coś wyrzuca z głowy, żeby usiąść i poszukać jakiegoś speca 🙈

Ja myślę, że duży przyrost to już raczej jest wynikający z powikłań typu cukrzyca ciążowa.
Wczoraj czytałam, że kobiety będące w moim tygodniu przytyły już łącznie po 8 kg, nie chce mi się wierzyć, że to naturalny stan rzeczy bo mi przybyło 300g gdzie nie wymiotuję wcale i jem.
mi od początku ciąży przyszło już 4 kg, a jestem aktualnie 18+0. W pierwszej ciąży przytyłam jakieś 12 kg, ale to bardzo szybko zeszło, a później nawet zaczęłam chudnąć w porównaniu do wagi sprzed ciąży.

reklama
A czy jeśli my chcemy kupić kanapę z nastawieniem na to, żeby mieć później gdzie robić kolejne dzieci, to też musimy wypróbować w sklepie? 🤔🤔🤔
Ja mysle, ze koniecznie, przeciez jak sie pozniej okaze, ze sprezyna uwiera Was w plecy i nic z tego nie wyjdzie to co… plus jest ten, ze nie musicie sie zabezpieczac, wiec nie zostawicie po sobie smieci :D

Do góry