No właśnie mi doktorek takie ciekawe ujęcia strzelałJaka stopa!pierwszy raz widze takie zdjecie
malo kto ma inne niz calosc, twarz, narzady na plec
![]()
reklama
Ja znowu mam apetyt, ale nic mi nie smakujeKurde, zdążyłam ugotować zupę, zjeść i jeszcze upiec rybę i zjeść, Kajtek przejedzony jak na jakieś święta.Siedzę przed kompem i już ledwo oddycham.
ma ka bra
loumarie
Fanka BB :)
No właśnie mi doktorek takie ciekawe ujęcia strzelał![]()
Ja na pierwszych prenatalnych też dostałam zdjęcie stóp
Ale te stopy to jak jakieś plastusie były.
Patii26
Kochana, a jak tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?Mój już na usg pokazał że jest wielka stopaZobacz załącznik 1720246
No już te najgorsze ciążowe objawy CHYBA minęły, ale teraz mnie covid dopadł wiec umieram po raz drugi...Kochana, a jak tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?Znasz już płeć ?
W poniedziałek mam prenatalne więc powinnam płeć poznać
Ostatnia edycja:
loumarie
No już te najgorsze ciążowe objawy CHYBA minęły, ale teraz mnie covid dopadł wiem umieram po raz drugi...
W poniedziałek mam prenatalne więc powinnam płeć poznać![]()
Trzymam kciuki, że się dowiesz bo ja nie dowiedziałam się i na ostatnim zwykłym usg, mam czekać do połówkowych żeby wtedy poznać werdykt.
Wiesz co ja u tego lekarza na pierwszych prenatalnych zawsze wiemTrzymam kciuki, że się dowiesz bo ja nie dowiedziałam się i na ostatnim zwykłym usg, mam czekać do połówkowych żeby wtedy poznać werdykt.![]()
Patii26
A jak i Ciebie kochana ? Jak się czujesz ? Wiadomo już jaka płeć ?Kurde, zdążyłam ugotować zupę, zjeść i jeszcze upiec rybę i zjeść, Kajtek przejedzony jak na jakieś święta.Siedzę przed kompem i już ledwo oddycham.
ma ka bra
Edit: doczytalam, że jeszcze nie wiesz
reklama
loumarie
A jak i Ciebie kochana ? Jak się czujesz ? Wiadomo już jaka płeć ?
Edit: doczytalam, że jeszcze nie wiesz![]()
Miałam usg w zaczętym 16 tc to lekarz kręciła głową, że serio nie jest w stanie stwierdzić z dużym prawdopodobieństwem na podstawie wyrostka, a nie chce żebym potem była zdziwiona, że jest inaczej jednak.