No właśnie mi doktorek takie ciekawe ujęcia strzelałJaka stopa!pierwszy raz widze takie zdjecie
malo kto ma inne niz calosc, twarz, narzady na plec
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie mi doktorek takie ciekawe ujęcia strzelałJaka stopa!pierwszy raz widze takie zdjecie
malo kto ma inne niz calosc, twarz, narzady na plec
![]()
Ja znowu mam apetyt, ale nic mi nie smakujeKurde, zdążyłam ugotować zupę, zjeść i jeszcze upiec rybę i zjeść, Kajtek przejedzony jak na jakieś święta.Siedzę przed kompem i już ledwo oddycham.
ma ka bra
No właśnie mi doktorek takie ciekawe ujęcia strzelał![]()
Kochana, a jak tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?Mój już na usg pokazał że jest wielka stopaZobacz załącznik 1720246
No już te najgorsze ciążowe objawy CHYBA minęły, ale teraz mnie covid dopadł wiec umieram po raz drugi...Kochana, a jak tam u Ciebie ? Jak się czujesz ?Znasz już płeć ?
No już te najgorsze ciążowe objawy CHYBA minęły, ale teraz mnie covid dopadł wiem umieram po raz drugi...
W poniedziałek mam prenatalne więc powinnam płeć poznać![]()
Wiesz co ja u tego lekarza na pierwszych prenatalnych zawsze wiemTrzymam kciuki, że się dowiesz bo ja nie dowiedziałam się i na ostatnim zwykłym usg, mam czekać do połówkowych żeby wtedy poznać werdykt.![]()
A jak i Ciebie kochana ? Jak się czujesz ? Wiadomo już jaka płeć ?Kurde, zdążyłam ugotować zupę, zjeść i jeszcze upiec rybę i zjeść, Kajtek przejedzony jak na jakieś święta.Siedzę przed kompem i już ledwo oddycham.
ma ka bra
A jak i Ciebie kochana ? Jak się czujesz ? Wiadomo już jaka płeć ?
Edit: doczytalam, że jeszcze nie wiesz![]()