93kora
Moderator
DziękujęSpełnienia marzeń![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
DziękujęSpełnienia marzeń![]()
Wszystkiego najlepszegoCzęść dziewczynki, ale czas leci... Jesień się rozkręca, @ sie kończy, czas nostalgiczny... Dziś o 10:15 moja córka się przywitała ze światem, taka była malutka, a teraz? 11lat...
Dziękuję
Dziękuję za kawusięczasem właśnie tak głowa musi odpocząć wtedy człowiek czuje się lżej
miłego dnia dla Ciebie i dla wszystkich dziewczyn tu
![]()
Ja mam tak u siebie - pęcherzyki rosną, ale nie pękają. Tak jak napisała @KiedyPytam , dobrze to skorelować z USG, żeby wiedzieć o co chodziJednak wynik nie rozchmurzył ani małopolski ani wielkopolski3.10 ng/ml. Pierwszy raz w życiu robiłam i taki zonk. Ale porozmawiałam chwilę z chatem to mnie pocieszył że może o dzień za wczesnie zrobiłam, no być może. Ale jakoś nie potrafię na to liczyć.. tylko z drugiej strony czemu tak mocno czułabym klucia dzień po peaku jak tam by nic się nie działo i owu by nie było
głupie to wszystko, ale no cóż nadzieja matką głupich.
Ale przynajmniej piknik rodzinny pomimo chmur bez deszczu i udany, dziecko mi powiedziało że fajnie było, tyle wygrać![]()
Hej, głowa do góry, wystarczy tylko jeden! Trzymam kciuki, żeby on był szczęśliwyJa dziś byłam na wizycie i jestem załamana bo wiem że z tego cyklu nic z tego nie będzie,chyba za bardzo na mnie ta lamettą nie zadziałała,urósł mi tylko jeden pęcherzyk i to na jajniku który mam nie do końca drożny, niby lekarz mówił że ten zdrowy jajnik może przechwycić pęcherzyk ale jakoś nie bardzo w to wierzę....zrobili mi od razu zastrzyk na pęknięcie,mamy działać teraz przez 3 dni i od środy mam pić duphaston,test mam robić w ostatni dzień miesiaca
Tak, testy mogą pokazać peak ale nie ma pewności, że owulację będzie na 100% ale żeby przy monitoringu się pomylili to już hitKiedyś robiłam masę tych testów owulacyjnych i pięknie pokazywały owulację a jednocześnie szłam na USG i owulacji nie było. Sprawdź to może sobie z monitoringiem. Rób testy, idź na monitoring a potem badaj proga. Ja niestety dopiero jak przypilnowałam takiej diagnostyki to dowiedziałam się że nie mam w ogóle owulacji. Choć lekarze szli w zaparte na przykład że jajnik wygląda na poowulacyjny a potem progesteron był 0,1.