reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tutaj watek zbiorczy :D takiej mieszanki ciezarnych i staraczek to nigdzie nie ma :D wieksza mieszanka jest tylko u mnie w zoladku, bo z ogromna przyjemnoscia wciagnelam dzisiaj na obiad kebaba! Z pol roku nie jadlam, a dobre 2 tyg za mna chodzil! Umieram, ale bylo warto 😂

reklama
Tutaj watek zbiorczy :D takiej mieszanki ciezarnych i staraczek to nigdzie nie ma :D wieksza mieszanka jest tylko u mnie w zoladku, bo z ogromna przyjemnoscia wciagnelam dzisiaj na obiad kebaba! Z pol roku nie jadlam, a dobre 2 tyg za mna chodzil! Umieram, ale bylo warto 😂
Boże ale bym zjadła kebaba 🫣🫣🫣 muszę męża w przyszłym tygodniu naciągać 🫢

No taki dobry jeszcze byl, ze zjadlam calego do konca, co jeszcze chyba nigdy mi sie nie udalo, bo przy polowie jestem najedzona 😂 z tym umieram nie przesadzam, poszlam sie polozyc, bo jak siedzialam za bardzo naciskalam na brzuch 😂

No taki dobry jeszcze byl, ze zjadlam calego do konca, co jeszcze chyba nigdy mi sie nie udalo, bo przy polowie jestem najedzona 😂 z tym umieram nie przesadzam, poszlam sie polozyc, bo jak siedzialam za bardzo naciskalam na brzuch 😂
My w Poznaniu testujemy zazwyczaj jakieś fancy kraftowe kebaby ale ja bym zjadła takiego chamskiego z sosem mieszanym 😂 Boże święty, teraz będzie za mną chodził

A ja prawie dzisiaj zjadłam jabłko z biedronką.
Wyjęłam jabłko z lodówki, niby umyłam pod bieżącą wodą a jakimś cudem znalazła się na jabłku. No i gryzę, a tu coś mi spada na biurko. Patrzę, biedronka 🐞
Nie zdążyłam jej nic odgryźć, ale pewnie coś jej polizałam bo się obudziła no i trzeba było dziada eksmitować na taras. Przeżyła, uciekła piechotą i pewnie opowiada innym biedronkom a one jej nie wierzą. 😁

A ja prawie dzisiaj zjadłam jabłko z biedronką.
Wyjęłam jabłko z lodówki, niby umyłam pod bieżącą wodą a jakimś cudem znalazła się na jabłku. No i gryzę, a tu coś mi spada na biurko. Patrzę, biedronka 🐞
Nie zdążyłam jej nic odgryźć, ale pewnie coś jej polizałam bo się obudziła no i trzeba było dziada eksmitować na taras. Przeżyła, uciekła piechotą i pewnie opowiada innym biedronkom a one jej nie wierzą. 😁
Oj mnie się często zdarza szansa wciągnięcia jadła z dodatkowym białkiem 😁
Jakoś przyciągam chyba 🙈😁

Az mnie ciarki przeszly :D bardzo nie lubie dodatkowego bialka, poki nie wiem, ujdzie, ale sprawdzam na zas 😂

U mnie taki pol chamski byl kebab, ale miesko maja kraftowe i ideaony dobor warzyw pode mnie 😂

reklama
Kupilam kosmetyczke na alli z mysla o 👶 ostatecznie przeciez afirmuje, to sie musi udac, a dwa, ze za 5 ziko nie chcialam odpuscic 😂
IMG_5947.jpeg

Do góry