reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
U nas to trwa już ponad rok. Ma 4 koparki do piaskownicy i 4 czyste do zabawy w pokoju. Też mieliśmy rok temu remonty ulic, to koparki były pod nosem. Koloruje koparki, rysuje koparki, krzyczy na robotników, że mają kopać. Jego jeździk to koparka, ktorą kopie w basenie z kulkami. Ciuchy w koparki, śpiworek w koparki, kocyk w koparki.
Na sali zabaw bierze się za mini warsztat
Na sali zabaw bierze się za mini warsztat

Kaalaa
Krzyczy, ze maja kopacU nas to trwa już ponad rok. Ma 4 koparki do piaskownicy i 4 czyste do zabawy w pokoju. Też mieliśmy rok temu remonty ulic, to koparki były pod nosem. Koloruje koparki, rysuje koparki, krzyczy na robotników, że mają kopać. Jego jeździk to koparka, ktorą kopie w basenie z kulkami. Ciuchy w koparki, śpiworek w koparki, kocyk w koparki.
Na sali zabaw bierze się za mini warsztat![]()

loumarie
93kora
Fajnie macie. Mój syn lubi ogólnie samochody ale miłością pała do autobusów. Na co dzień jeździmy samochodem. Jak nie ma auta pod ręką to ja jeżdżę autobusami jak muszę. Dla mojego małego Kamila to jak wygrana 6 w totka. Cieszy się bardziej jak dzieciaki na karuzeli. I codziennie pyta kiedy jedziemy autobusem bo On chce na "wycieczkę" po mieście 

Kitsune
Moderator
Moja starsza córka też uwielbia komunikację miejską. Raz jechałyśmy autobusem z przedszkola - kierowca się zatrzymał na światłach, w autobusie total cisza a moje dziecko na całą banię "NO JEDŹŻE!". Nie wiedziałam czy mam się śmiać czy zapaść pod ziemię, a mina innych podróżujących była bezcennaFajnie macie. Mój syn lubi ogólnie samochody ale miłością pała do autobusów. Na co dzień jeździmy samochodem. Jak nie ma auta pod ręką to ja jeżdżę autobusami jak muszę. Dla mojego małego Kamila to jak wygrana 6 w totka. Cieszy się bardziej jak dzieciaki na karuzeli. I codziennie pyta kiedy jedziemy autobusem bo On chce na "wycieczkę" po mieście![]()

93kora
Dzieci są po prostu best of the bestMoja starsza córka też uwielbia komunikację miejską. Raz jechałyśmy autobusem z przedszkola - kierowca się zatrzymał na światłach, w autobusie total cisza a moje dziecko na całą banię "NO JEDŹŻE!". Nie wiedziałam czy mam się śmiać czy zapaść pod ziemię, a mina innych podróżujących była bezcenna![]()

reklama
Eveline.eve
Powiedzonka dzieci sa rozwalające. Kupiłam mlodej paluszki na przekaske na plac zabaw, wyciągam a ona z pretensja w głosie "KUPIŁAŚ MI SŁONE BADYLE?!"Dzieci są po prostu best of the best. Mój mały jak jedzie to wszystko ogląda i każdego, jakby eksponaty w muzeum oglądał
. A jak jest przystanek końcowy i wysiadamy " oo koniec autobusu (ze smutkiem w głosie)"
![]()