Lwica1410
Fanka BB :)
W sumie ja jestem 3 dzieckiem i udała się córusia tatusiaPodziękuję![]()

A koleżanka ma jeszcze 2 młodszych braci. Jej mama zaszalała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W sumie ja jestem 3 dzieckiem i udała się córusia tatusiaPodziękuję![]()
Ja chodziłam i spacery długie i po schodach góra - dół. Okna myłam , podłogi na klęczkach i nic nie dałoA jesteś aktywna? Jak tak jej się nie spieszy, to dobrze jest sobie spacerować.
No to może właśnie do 3 razy sztuka jak to się mówiW sumie ja jestem 3 dzieckiem i udała się córusia tatusiaoczko w głowie.
Nas jest piątka i cztery dziewczyny to wpadkaW sumie ja jestem 3 dzieckiem i udała się córusia tatusiaoczko w głowie.
A nas ma Mama po 3 . 3 dziewczyny i 3 chłopakówNas jest piątka i cztery dziewczyny to wpadka![]()
Wiesz, przyroda lubi działać na opakJa chodziłam i spacery długie i po schodach góra - dół. Okna myłam , podłogi na klęczkach i nic nie dało![]()
Ja dzisiaj mialam dwugodzinne śródnocne tulenie Bombla, bo nie chciał spać.
Teraz rano był kryzys "niania nie"co trwa już drugi tydzień.
A jak odpaliłam laptopa, to od razu widzę maika z wczoraj z tekstem "WHY IS IT TAKING SO LONG", bo założył ticketa o 13, drugiego z ponagleniem o 14, a o 16 już maile słał. Jezu.
Balans zachowanyA nas ma Mama po 3 . 3 dziewczyny i 3 chłopaków![]()
Stara oni mnie tu musieli usadzic bo wykrecilam milion kroków kręciłam ósemki kółka i nie wiem co jeszcze. Szły takie skurcze krzyżowe że byłam pewna ze zaraz urodzęA jesteś aktywna? Jak tak jej się nie spieszy, to dobrze jest sobie spacerować.