reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Czy któraś z Was wie czy do punktu pobrań trzeba mieć koniecznie dowód czy może być dowód w apce mObywatel?
Dzwonili do mnie ze szpitala, muszę zrobić badania i mieć wyniki na wtorek. A mój dowód osobisty jest w innej torebce i teraz się ze mnie śmieję będąc ponad 600 km ode mnie 😅

Czy któraś z Was wie czy do punktu pobrań trzeba mieć koniecznie dowód czy może być dowód w apce mObywatel?
Dzwonili do mnie ze szpitala, muszę zrobić badania i mieć wyniki na wtorek. A mój dowód osobisty jest w innej torebce i teraz się ze mnie śmieję będąc ponad 600 km ode mnie 😅
W śląskich labolatoriach pokazywałam w apce i było git :D bo wpadłam tylko z telefonem i tekstem "ja na prożka"🤣

No masz aplikacje , to wystarczy. Już miałam taką sytuację ale w urzędzie. Taki sam dowód tyle, że mdowód.

Za dzieciaka psyche orała mi dziewczynka z ringu wychodząca z telewizora 🤣

🤣🤣🤣

IMG_20241228_120431.jpg

reklama
W śląskich labolatoriach pokazywałam w apce i było git :D bo wpadłam tylko z telefonem i tekstem "ja na prożka"🤣

No masz aplikacje , to wystarczy. Już miałam taką sytuację ale w urzędzie. Taki sam dowód tyle, że mdowód.

Cudownie 😀 to teraz tylko potrzebuję skan własnego dowodu którego też nie mam. Na szczęście mam zaufanego sąsiada który ma klucze do naszego mieszkania 😅🤣

Do góry