Ja poszłam do kina teraz na obecność....myślałam że z kina wyjdęA ja jak zdrowo walnięta wariatka, lubię horrory. Chyba nie muszę mówić jak oglądam ? Przez palce a później mówię, po co ja to sobie robię![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja poszłam do kina teraz na obecność....myślałam że z kina wyjdęA ja jak zdrowo walnięta wariatka, lubię horrory. Chyba nie muszę mówić jak oglądam ? Przez palce a później mówię, po co ja to sobie robię![]()
Jak na tą dziewczynkę naskoczyła ? Czasem patrzę czy na mojej szafie jej nie ma![]()
Za dzieciaka psyche orała mi dziewczynka z ringu wychodząca z telewizoraNawet nie pamiętam co ona zrobiła ale pamiętam, że była i to już dla mnie zbyt wiele![]()
W śląskich labolatoriach pokazywałam w apce i było gitCzy któraś z Was wie czy do punktu pobrań trzeba mieć koniecznie dowód czy może być dowód w apce mObywatel?
Dzwonili do mnie ze szpitala, muszę zrobić badania i mieć wyniki na wtorek. A mój dowód osobisty jest w innej torebce i teraz się ze mnie śmieję będąc ponad 600 km ode mnie![]()
No masz aplikacje , to wystarczy. Już miałam taką sytuację ale w urzędzie. Taki sam dowód tyle, że mdowód.Czy któraś z Was wie czy do punktu pobrań trzeba mieć koniecznie dowód czy może być dowód w apce mObywatel?
Dzwonili do mnie ze szpitala, muszę zrobić badania i mieć wyniki na wtorek. A mój dowód osobisty jest w innej torebce i teraz się ze mnie śmieję będąc ponad 600 km ode mnie![]()
Za dzieciaka psyche orała mi dziewczynka z ringu wychodząca z telewizora![]()
Mi się śniją. Wgl musiałam że babcia da mi jakiś znak, modliłam się o jej zdrowie, chciałam ją jeszcze zobaczyć, ale już nie było nam dane...Przyjdą, przyjdą bo jak się nie zdążyło np pożegnać to co? Przyjdą i się pożegnają.
W śląskich labolatoriach pokazywałam w apce i było gitbo wpadłam tylko z telefonem i tekstem "ja na prożka"
![]()
No masz aplikacje , to wystarczy. Już miałam taką sytuację ale w urzędzie. Taki sam dowód tyle, że mdowód.