poziomkowa00
Fanka BB :)
Jeśli masz taką możliwość to kładź się i niech badają.zawsze to trochę zaoszczędzonego czasu i pieniędzy,gdybyś te badania miała robić na własną rękę,a może coś więcej będzie z nich wiadomo.bardzo mi przykro,że tak się stałoPo pobraniu, mam nadzieję że szybko spada. Test rano z drugą kreska nadal.
Jak szlam z córka widziałyśmy dwa dzikie gołębie, mówiła ze to strażnicy (ciekawe ciekawe). Gdy szłam na pobranie prawie wlecial we mnie rudzik, po czym usiadł i chwile na mnie popatrzył i odleciał. Może to bylo pożegnanie.
Jeszcze pękła mi dzisiaj bransoletka z kamieni ochronnych. Dużo dzisiaj symboli. Coś mi podpowiada by nie anulować wizyty u ginekologa, fajny lekarz. Przyjmuje w szpitalu tez i robi specjalizacje, mysle ze bedzie chcial mnie położyć na oddział by zrobić full zestaw badań- juz w piatek mi to proponował ale uznałam że może jeszcze nie. Zrobiłam też progesteron, ciekawe jak szybko spadnie bez suplementacji. Ładnie zareagowałam w dwa dni z 10 podbił na 20. Kiedyś mialam 17 i okres po 4 dniach. Aplikacja ciągle przypomina- nie oznaczyłaś okresu. Oj uwierz mi że wolałabym już oznaczyć, uwierz mi.
Takie tam luźne gadanie, możecie nie zwracać uwagi.