reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Po pobraniu, mam nadzieję że szybko spada. Test rano z drugą kreska nadal.
Jak szlam z córka widziałyśmy dwa dzikie gołębie, mówiła ze to strażnicy (ciekawe ciekawe). Gdy szłam na pobranie prawie wlecial we mnie rudzik, po czym usiadł i chwile na mnie popatrzył i odleciał. Może to bylo pożegnanie.
Jeszcze pękła mi dzisiaj bransoletka z kamieni ochronnych. Dużo dzisiaj symboli. Coś mi podpowiada by nie anulować wizyty u ginekologa, fajny lekarz. Przyjmuje w szpitalu tez i robi specjalizacje, mysle ze bedzie chcial mnie położyć na oddział by zrobić full zestaw badań- juz w piatek mi to proponował ale uznałam że może jeszcze nie. Zrobiłam też progesteron, ciekawe jak szybko spadnie bez suplementacji. Ładnie zareagowałam w dwa dni z 10 podbił na 20. Kiedyś mialam 17 i okres po 4 dniach. Aplikacja ciągle przypomina- nie oznaczyłaś okresu. Oj uwierz mi że wolałabym już oznaczyć, uwierz mi.
Takie tam luźne gadanie, możecie nie zwracać uwagi.
Jeśli masz taką możliwość to kładź się i niech badają.zawsze to trochę zaoszczędzonego czasu i pieniędzy,gdybyś te badania miała robić na własną rękę,a może coś więcej będzie z nich wiadomo.bardzo mi przykro,że tak się stało :( tule Cię bardzo mocno 🫂

reklama
Jak szlam z córka widziałyśmy dwa dzikie gołębie, mówiła ze to strażnicy (ciekawe ciekawe). Gdy szłam na pobranie prawie wlecial we mnie rudzik, po czym usiadł i chwile na mnie popatrzył i odleciał. Może to bylo pożegnanie.
Jeszcze pękła mi dzisiaj bransoletka z kamieni ochronnych. Dużo dzisiaj symboli. Coś mi podpowiada by nie anulować wizyty u ginekologa, fajny lekarz. Przyjmuje w szpitalu tez i robi specjalizacje, mysle ze bedzie chcial mnie położyć na oddział by zrobić full zestaw badań- juz w piatek mi to proponował ale uznałam że może jeszcze nie. Zrobiłam też progesteron, ciekawe jak szybko spadnie bez suplementacji. Ładnie zareagowałam w dwa dni z 10 podbił na 20. Kiedyś mialam 17 i okres po 4 dniach. Aplikacja ciągle przypomina- nie oznaczyłaś okresu. Oj uwierz mi że wolałabym już oznaczyć, uwierz mi.
Jak masz taką możliwość, to korzystaj. Diagnostyka na własną rękę bywa bardzo kosztowna.
Głowa zawsze doszukuje się znaków. U mnie takie akcje działy się w czas gdy mąż nie mógł wrócić do domu.

Przykro mi :(
Hugs Love GIF

I cieszę się że @Lady Strejser wróciłaś, po cichutku liczyłam że kiedyś do nas wrócisz 😘
No tęskno mi było i to też zasługa @kami1094 ❤️

A co do symboli - uważam ,że mają znaczenie - chociaż mnie ostatnio oszukały te 4listne koniczyny i tęczę ale kilka lat temu,gdy była pierwsza wiosna po śmierci mojej mamy - jej lilak pierwszy raz zakwitł. 15 lat chyba czekała aż da kwiaty i był jeden ,jedyny pęk właśnie kilka tygodni po jej śmierci (dostała odnóżkę od swojego brata) .
Gdy wracałam z mężem z pogrzebu synka mojej przyjaciółki - przegrał z rakiem, miał 9 lat - to po burzy była podwójna tęcza - cały dzień padało deszcz za Arkiem a wieczorem dał dla niego tęczę.
Także takie znaki są po COŚ 🥰

Co u Ciebie ?jak się czujesz kochana ? Super,że do nas wróciłaś ❤️ ☺️
Ja się czuję tak wiesz - jako tako.
Niby już nie płaczę po kątach a jednocześnie jestem jeszcze zła na świat 🤷🏼‍♀️
Nie przeszło mi jednak posiadanie drugiego dziecka, Strejser uważa ,że nie ma się co spinać i jak się odważymy odstawić gumki to może się uda i będzie z tego bobo ale jeszcze trochę do tego.
Byłam na kontroli jakiś czas temu,mam torbiel krwotoczną w lewym jajniku, nerwobóle po prawej stronie barku albo miednicy (od uszkodzenia otrzewnej po operacji) a poza tym to czekam na drugą miesiączkę od operacji, mam jakieś plamienia śluzu i jakoś życie idzie do przodu 🤷🏼‍♀️

Ja się czuję tak wiesz - jako tako.
Niby już nie płaczę po kątach a jednocześnie jestem jeszcze zła na świat 🤷🏼‍♀️
Nie przeszło mi jednak posiadanie drugiego dziecka, Strejser uważa ,że nie ma się co spinać i jak się odważymy odstawić gumki to może się uda i będzie z tego bobo ale jeszcze trochę do tego.
Byłam na kontroli jakiś czas temu,mam torbiel krwotoczną w lewym jajniku, nerwobóle po prawej stronie barku albo miednicy (od uszkodzenia otrzewnej po operacji) a poza tym to czekam na drugą miesiączkę od operacji, mam jakieś plamienia śluzu i jakoś życie idzie do przodu 🤷🏼‍♀️
Strasznie to wszystko niesprawiedliwe :( mam nadzieję,że życie się jeszcze do Was uśmiechnie ❤️ jesteś silna babka i wierzę że dasz sobie ze wszystkim radę ❤️ a póki co odpoczywaj i zbieraj siły ❤️

No tęskno mi było i to też zasługa @kami1094 ❤️

A co do symboli - uważam ,że mają znaczenie - chociaż mnie ostatnio oszukały te 4listne koniczyny i tęczę ale kilka lat temu,gdy była pierwsza wiosna po śmierci mojej mamy - jej lilak pierwszy raz zakwitł. 15 lat chyba czekała aż da kwiaty i był jeden ,jedyny pęk właśnie kilka tygodni po jej śmierci (dostała odnóżkę od swojego brata) .
Gdy wracałam z mężem z pogrzebu synka mojej przyjaciółki - przegrał z rakiem, miał 9 lat - to po burzy była podwójna tęcza - cały dzień padało deszcz za Arkiem a wieczorem dał dla niego tęczę.
Także takie znaki są po COŚ 🥰
Janka, a coś Ty myślała, że ja te słowa o byciu wrzodem na d*pie to na wiatr rzucałam? 😁❤️

reklama
Do góry