93kora
Moderator
Jezus, Pokemony! UwielbiamNiech Ci będzie Panienko...
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jezus, Pokemony! UwielbiamNiech Ci będzie Panienko...
![]()
To nie brzmi dobrz dTeż się cieszę, bo dzisiaj mi wpadlo ciśnienie 143/107 z pulsem 126... Więc lżej mi myśleć, że koniec tygodnia może przynieść mi różne zakończenia, gdzie już sprawy są tak naprawdę zamknięte
Pomorski!Teraz się przyznaj...
JAKI MAJONEZ
Winiary kurdePomorski!
No trochę bazylowaty wynik, ale sama nie wiem co sądzić na te tematy bo mam bardzo duże wahania - mogę mieć cisnienie i 80/45 z pulsem 130, a mogę mieć taki... bazyl jak tenTo nie brzmi dobrz d
A tego nie znam, jak znajdę to wytestujęPomorski!
No może być ale pomorski lepszyWiniary kurde![]()
Ja przez o wiele niższe ciśnienie miałam indukowany poród i turnus all excuse me na NFZ dlatego jak to widzę to mi słaboNo trochę bazylowaty wynik, ale sama nie wiem co sądzić na te tematy bo mam bardzo duże wahania - mogę mieć cisnienie i 80/45 z pulsem 130, a mogę mieć taki... bazyl jak tenMam i za wysokie i za niskie wyniki w dzienniczku.
Obstawiam, że dr popatrzy na mnie jak na idiotkę no ale co poradzić.
A tego nie znam, jak znajdę to wytestuję![]()
Ja przez o wiele niższe ciśnienie miałam indukowany poród i turnus all excuse me na NFZ dlatego jak to widzę to mi słabo
Ja testowałam dużo majonezów serio nawet wersję light i szczerze tylko ten ma podjazd u mnieNo może być ale pomorski lepszy