reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
@Lady Strejser dzizas! I jak oni wychodza sami ze spotkaniem to pewnie beda chcieli zamiesc pod dywan i przeinaczyc prawde.. ale to szuje kurde i takich ludzi dopuszcza sie do pracy z dziecmi… dobrze by bylo, zeby tamci rodzice zrobili taka jesien sredniowiecza, zeby tych pan nigdzie juz z dziecmi nie zatrudnili.. masakra..
Sprawa jest zgłoszona na prokuraturę przez niektórych,z rodziców pokrzywdzonych dzieci. Dyrektorka też to zgłosiła - teraz czekają aż machina ruszy.
Wprowadzają kilka zmian,dzieci będą miały przeniesioną szatnię, tam gdzie była będą wymienione drzwi na przeszklone i będzie tam sala do indywidualnych zajęć.
6 dzieci (z tego co wiem) jest poszkodowana, część chodzi na terapię z psychologiem itd. także jeszcze trochę potrwa zanim się wyjaśni wszystko. Nauczycielka najpierw była taka jakby obrażona a później się rozpłakała - no cóż - musi dźwigać konsekwencje. Ponoć jeszcze jedna pani ,Pani W.(pomoc nauczyciela) tak robiła,nie była na zebraniu.
Strasznie mi przykro,że to spotkało jakikolwiek dziecko bo wg nie powinno być miejsca na takie akcje a z Panią A. Były w zeszłym roku też problemy... Ponoć rodzice dzieciom dyktafon dały i mają dowody i przekazali je dyrekcji i instytucjom wyżej

@kami1094

100 lat !!! 100 lat !!!! 🥳🥳🥳🥳

Niech się spełni wszystko o czym tylko marzysz 🥰🥰🥰

Mam nadzieję, że niedługo już dasz nam update i będziesz nudziła się przez 9 miesięcy - tego Ci życzę najbardziej, z całego serducha ♥️♥️♥️.

happy birthday GIF by MenXclusive

reklama
Do góry