reklama

Kaalaa
Fanka BB :)
To wersja pierog albo psikus!Gadacie o pierogach i na pinterest mi się pierogi wyświetliły, uwaga, Z JABŁKIEM w środku...
Co to ma być
Lady Loka
Takie robimy, ale z wołowymJak juz zrobisz rosol, to mieso z warzywami do zmielenia i jest

Lady Strejser
Sprawa jest zgłoszona na prokuraturę przez niektórych,z rodziców pokrzywdzonych dzieci. Dyrektorka też to zgłosiła - teraz czekają aż machina ruszy.@Lady Strejser dzizas! I jak oni wychodza sami ze spotkaniem to pewnie beda chcieli zamiesc pod dywan i przeinaczyc prawde.. ale to szuje kurde i takich ludzi dopuszcza sie do pracy z dziecmi… dobrze by bylo, zeby tamci rodzice zrobili taka jesien sredniowiecza, zeby tych pan nigdzie juz z dziecmi nie zatrudnili.. masakra..
Wprowadzają kilka zmian,dzieci będą miały przeniesioną szatnię, tam gdzie była będą wymienione drzwi na przeszklone i będzie tam sala do indywidualnych zajęć.
6 dzieci (z tego co wiem) jest poszkodowana, część chodzi na terapię z psychologiem itd. także jeszcze trochę potrwa zanim się wyjaśni wszystko. Nauczycielka najpierw była taka jakby obrażona a później się rozpłakała - no cóż - musi dźwigać konsekwencje. Ponoć jeszcze jedna pani ,Pani W.(pomoc nauczyciela) tak robiła,nie była na zebraniu.
Strasznie mi przykro,że to spotkało jakikolwiek dziecko bo wg nie powinno być miejsca na takie akcje a z Panią A. Były w zeszłym roku też problemy... Ponoć rodzice dzieciom dyktafon dały i mają dowody i przekazali je dyrekcji i instytucjom wyżej
Lady Strejser
Z wątróbką, z kurkami, ze szpinakiem, z kaszą gryczaną - trzeba Solejukową zapytaćKurcze ja bym chciała pierogi, ale nie mam pomysłu na farszcoś, co mlody by zjadł, więc bez sera i bez wołowiny, a w sumie wszystkie mają albo to albo to.

xewee
Moderator
Z kaszą jaglana!Z wątróbką, z kurkami, ze szpinakiem, z kaszą gryczaną - trzeba Solejukową zapytać

Klemensa
Mam tak samoJa jak idę do dentysty to mnie zaczynają wszystkie boleć
reklama

Kosinka94
Moderator
A ja z wszystkich. Z drobiu wszelakiego i wieprzowiny.Takie robimy, ale z wołowym