reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Czasem trzeba umieć w matematykę. Ruszyć makówką.
Pójść tam zajrzeć, siam zajrzeć.
No to przychodzi z czasem. A tego nie mogę nauczyć kogoś w pół godziny pitu pitu 😀

reklama
Mój problem to to, że ja pracuję w informatyce gdzie powiedzmy, analizuję pewne dane. No i tu jest pies pogrzebany, bo te dane są duże a myśląc duże mam na myśli w dziesiątki, setki tysięcy rzędów... miliony rekordów tez się zdarzają.
Więc takie świeże narybki to mają zawał jak to widzą... 🤣🤣🤣
No to ja Ci życzę dużo cierpliwości bo się przyda na pewno 😅

Byłam umówiona na fajne rzeczy przed macierzyńskim, ale nie doczekałam się i obiecanki cacanki, więc plany mi się zmieniają, ogarnę sobie nową certyfikację wobec tego i 🏃‍♀️ bye bitches, szukajcie mnie u konkurencji za rok, MWHEHEHE 🤣
High School Comedy GIF

U mnie w pracy jest powiedzmy 3 miesiące żeby wdrożyć nowa osobę. Po jakimś czasie się dowiedziałam, że nowych pracowników nie tylko jedną starsza koleżanka starsza, ale też mną. A ja tylko kazałam mózgu w pracy używać. No pewnych rzeczy nie da się na pamięć nauczyć tylko trzeba myśleć. No, ale są też pracownicy z 20 letnim stażem którzy się zachowują jak by dopiero tydzień pracowali. Więc ja w końcu też zmieniłam podjęcie do pracy, która wcześniej bardzo lubiłam. Po co mam się starać o robić więcej niż inni, skoro kasę wszyscy dostajemy taka sama. Robię co do mnie należy i nic ponad to.

U mnie w pracy jest powiedzmy 3 miesiące żeby wdrożyć nowa osobę. Po jakimś czasie się dowiedziałam, że nowych pracowników nie tylko jedną starsza koleżanka starsza, ale też mną. A ja tylko kazałam mózgu w pracy używać. No pewnych rzeczy nie da się na pamięć nauczyć tylko trzeba myśleć. No, ale są też pracownicy z 20 letnim stażem którzy się zachowują jak by dopiero tydzień pracowali. Więc ja w końcu też zmieniłam podjęcie do pracy, która wcześniej bardzo lubiłam. Po co mam się starać o robić więcej niż inni, skoro kasę wszyscy dostajemy taka sama. Robię co do mnie należy i nic ponad to.

No to fakt, pytanie komu ile płacą i za co...
Jeśli ten co pracuje 20 lat jest na tym samym stanowisku co ten świeży i zarabiają tyle samo albo podobnie to nie opłaca się mieć wiedzy. 😀
Minimalna płaca równa się minimalna praca.

reklama
Do góry