reklama
93kora
Moderator
No to ja Ci życzę dużo cierpliwości bo się przyda na pewnoMój problem to to, że ja pracuję w informatyce gdzie powiedzmy, analizuję pewne dane. No i tu jest pies pogrzebany, bo te dane są duże a myśląc duże mam na myśli w dziesiątki, setki tysięcy rzędów... miliony rekordów tez się zdarzają.
Więc takie świeże narybki to mają zawał jak to widzą...![]()
Lwica1410
Fanka BB :)
U mnie w pracy jest powiedzmy 3 miesiące żeby wdrożyć nowa osobę. Po jakimś czasie się dowiedziałam, że nowych pracowników nie tylko jedną starsza koleżanka starsza, ale też mną. A ja tylko kazałam mózgu w pracy używać. No pewnych rzeczy nie da się na pamięć nauczyć tylko trzeba myśleć. No, ale są też pracownicy z 20 letnim stażem którzy się zachowują jak by dopiero tydzień pracowali. Więc ja w końcu też zmieniłam podjęcie do pracy, która wcześniej bardzo lubiłam. Po co mam się starać o robić więcej niż inni, skoro kasę wszyscy dostajemy taka sama. Robię co do mnie należy i nic ponad to.
loumarie
U mnie w pracy jest powiedzmy 3 miesiące żeby wdrożyć nowa osobę. Po jakimś czasie się dowiedziałam, że nowych pracowników nie tylko jedną starsza koleżanka starsza, ale też mną. A ja tylko kazałam mózgu w pracy używać. No pewnych rzeczy nie da się na pamięć nauczyć tylko trzeba myśleć. No, ale są też pracownicy z 20 letnim stażem którzy się zachowują jak by dopiero tydzień pracowali. Więc ja w końcu też zmieniłam podjęcie do pracy, która wcześniej bardzo lubiłam. Po co mam się starać o robić więcej niż inni, skoro kasę wszyscy dostajemy taka sama. Robię co do mnie należy i nic ponad to.
No to fakt, pytanie komu ile płacą i za co...
Jeśli ten co pracuje 20 lat jest na tym samym stanowisku co ten świeży i zarabiają tyle samo albo podobnie to nie opłaca się mieć wiedzy.
Minimalna płaca równa się minimalna praca.
93kora
Moderator
Byłam umówiona na fajne rzeczy przed macierzyńskim, ale nie doczekałam się i obiecanki cacanki, więc plany mi się zmieniają, ogarnę sobie nową certyfikację wobec tego ibye bitches, szukajcie mnie u konkurencji za rok, MWHEHEHE
![]()
Eveline.eve
Gratulacje! Łazienka nadal TwojaJa już po prenatalnych.
3x chłopak![]()
reklama
93kora
Moderator
Moja jak moja. A może się zmienić wszak to 13+0 dopiero . Ale no nikt mi toaletki i kosmetyków nie potpitoliGratulacje! Łazienka nadal Twoja![]()