reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

reklama
Tak masz rację, to było okropne. Na szczęście to był pierwszy raz od lat kiedy mój mega gadatliwy mąż postanowił zamilknac jak kamień 🤐 I faktycznie w dużym skrócie poszło o to że ja nie czułam w nim takiego wsparcia na jakie liczyłam i w mojej głowie zrodziła się głupia myśl że on nie chce tego drugiego dziecka, zrobiłam się zgryźliwa wobec niego 🤷‍♀️ A on najzwyczajniej w świecie przeżywa wszystko po swojemu, inaczej niż ja
Znam to niestety z własnego doświadczenia. A niestety, to my dźwigamy wszystko psychicznie w związkach. I nie oczekujmy od nich że będą przeżywać starania tak samo jak my. Amz drugiej strony to lepiej. Jakby jeszcze nasi mężowie zaczęli to wszystko tak samo odczuwać i przeżywać nie było by w małżeństwie nikogo ze zdrowym rozsądkiem.

Z zatokami to jest tak, ze do miesiaca moze trzymac, to nie tylko katarek, ale czesto jest tak, ze przechodzi i masz nadzieje i znowu wraca, najczesciej ze zdwojona sila, ale to oznacza, ze jest juz na finiszu i zaraz sie skonczy :D ja to specjalistka od zatok jestem 😂
Ale tak… listopad dojezdza chyba nas wszystkie, nie ma co, jeszcze chwila i bedzie grudzien, potem nowy rok i zaraz wiosna, trzeba sie kopac po tylkach, zeby zmieniac nastawienie i przetrwac ten zly okres!

reklama
Do góry