Sunflowerxxx
Fanka BB :)
Ja poszłam dziś na badanie Bety. U mnie wynik 109 więc nawet lekko powyżej normy jak na 8dpt. Powtórka we wtorek 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie ma za coDzięki za tak kompleksową odpowiedźZobaczymy, co będzie u mnie...
Przy okazji, @LadyCaro , mogę prosić o serducho na pierwszej stronie?![]()
Ufff, to całe szczęście. Musiałam w takim razie źle doczytać, przepraszam.Tak tak, wiem, dlatego napisałam, że mam poniżej 38 i dlatego nic nie bioręNajwięcej wyłapałam 37,7
A co do konsultacji z lekarzem, to złapało mnie w weekend, więc nie mam jak
![]()
No fakt, trzeba uważać. A czasem nie jest tak łatwoZ tym początkiem ciąży to trafiłyśmy w najgorszy możliwy sezon chybaja narazie lawiruje, w firmie ostatnio ospa i grypa, w rodzinie jelitówka, każdy ciągnie nosem i charka
aż słabo się człowiekowi robi, przecież nie wykrzycze wszystkim w twarz, żeby mi zabierał swoje bakterie ode mnie i dzidziola
![]()
byłaś już na wizycie? WpisywaćTo mnie też dodaj, bo widzę że brakuje. Wpisz mi termin na 01.07. bo tak wychodzi z OM.
Byłam 6.11. ale był tylko pęcherzykbyłaś już na wizycie? Wpisywać?
zapisaneByłam 6.11. ale był tylko pęcherzykidę we wtorek na drugą.
CudnieJa też dzisiaj zaczełam 7 tydzień. Wizyta dopiero w piątek, nie mogę się doczekać. W środę mam też krzywą cukrową, trochę się obawiam tego badania. Samo picie glukozy mnie nie przeraża, ale czytałam, że różnie można się wtedy czuć..