Cukierkowa26
Fanka BB :)
@Kaalaa
Ja jestem jakos dobrze nastawiona nie na przyszły cykl ale jeszcze kolejny, bo to bedzie po świętach i Mąż będzie w domu na cale dni plodne wiec nie dam mu żyć…
Oczywiście najbliższy cykl tez biorę pod uwage, ale mąż praca, delegacja nie wiem czy trafimy.
Ale cykl po świętach mam nadzieje, że jest mój
A moje cyce również zaraz eksplodują, dobrze że ta małpa się zaczęła to jutro powinny już mniej bolec
Dokladnie nowy cykl- nowe szanse!Prycham pod nosem jak Was czytamwariatki .
Nie dam rady każdej odpowiedzieć z osobna , zbyt dużo zaległości, ale chce tylko przekazać:
Dziewczyny które dzisiaj zaczęły nowy cykl . Noski do góry. - Nowy cykl = nowe szanse ! Nie poddawajcie się , nie smućcie , to bedzie szczęśliwy miesiąc, bo wszystkie trzymamy za siebie kciuki
Kiedy pytam bardzo współczuję, mi usuwali jedną i mialam suchy zębodół tak jak dziewczyny pisały, tragedia z tymi ósemkami
U mnie test oczywiście biel , zero objawów... cyce trochę bolą po bokach ale tez tragedii nie ma , zero bóli brzucha , ciągnięć, kłuć... chyba serio nic z tego , jak ja juz objawów nie czuje i nawet nie mam czego sobie wmówić to znaczy tylko jedno ... dopóki @ nie ma to oczywiście nadzieja się tli , ale juz taka ze ledwo zipie.
Przyjdzie czas i na nas...
Ani się nie obejrzymy jak bedziemy zssapane i grube toczyć się czekając na poródtrzeba tak myśleć , jedyne pytanie jakie postanowiłam sobie zadawać to " ciekawe kiedy " a nie " czy w ogóle " .. dobrej nocy dziewczyny ! Trzymam kciuki za jutrzejsze testy z dwoma II <3
Ja jestem jakos dobrze nastawiona nie na przyszły cykl ale jeszcze kolejny, bo to bedzie po świętach i Mąż będzie w domu na cale dni plodne wiec nie dam mu żyć…
Oczywiście najbliższy cykl tez biorę pod uwage, ale mąż praca, delegacja nie wiem czy trafimy.
Ale cykl po świętach mam nadzieje, że jest mój
A moje cyce również zaraz eksplodują, dobrze że ta małpa się zaczęła to jutro powinny już mniej bolec