reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

@Kaalaa
Prycham pod nosem jak Was czytam 😂😂😂 wariatki .
Nie dam rady każdej odpowiedzieć z osobna , zbyt dużo zaległości, ale chce tylko przekazać:
Dziewczyny które dzisiaj zaczęły nowy cykl . Noski do góry. - Nowy cykl = nowe szanse ! Nie poddawajcie się , nie smućcie , to bedzie szczęśliwy miesiąc, bo wszystkie trzymamy za siebie kciuki 👌
Kiedy pytam bardzo współczuję, mi usuwali jedną i mialam suchy zębodół tak jak dziewczyny pisały, tragedia z tymi ósemkami 🤕
U mnie test oczywiście biel , zero objawów... cyce trochę bolą po bokach ale tez tragedii nie ma , zero bóli brzucha , ciągnięć, kłuć... chyba serio nic z tego , jak ja juz objawów nie czuje i nawet nie mam czego sobie wmówić to znaczy tylko jedno ... dopóki @ nie ma to oczywiście nadzieja się tli , ale juz taka ze ledwo zipie.
Przyjdzie czas i na nas...
Ani się nie obejrzymy jak bedziemy zssapane i grube toczyć się czekając na poród 🥰🥰 trzeba tak myśleć , jedyne pytanie jakie postanowiłam sobie zadawać to " ciekawe kiedy " a nie " czy w ogóle " .. dobrej nocy dziewczyny ! Trzymam kciuki za jutrzejsze testy z dwoma II <3
Dokladnie nowy cykl- nowe szanse!
Ja jestem jakos dobrze nastawiona nie na przyszły cykl ale jeszcze kolejny, bo to bedzie po świętach i Mąż będzie w domu na cale dni plodne wiec nie dam mu żyć…😀
Oczywiście najbliższy cykl tez biorę pod uwage, ale mąż praca, delegacja nie wiem czy trafimy.
Ale cykl po świętach mam nadzieje, że jest mój🥹
A moje cyce również zaraz eksplodują, dobrze że ta małpa się zaczęła to jutro powinny już mniej bolec 😖

reklama
Wrzucam część rzeczy: moja piżamka, kosmetyczka renifer, podkladki pod kubki i bieżnik 🥹🎄
Kitek nie mógł przegapić takiej okazji do zapozowania! 🐱 (ma minę jak mój mąż, kurła babo, coś Ty znowu pozamawiała?!)

1000200458.jpg

Wrzucam część rzeczy: moja piżamka, kosmetyczka renifer, podkladki pod kubki i bieżnik 🥹🎄
Kitek nie mógł przegapić takiej okazji do zapozowania! 🐱 (ma minę jak mój mąż, kurła babo, coś Ty znowu pozamawiała?!)

Zobacz załącznik 1728298
Ja już nie mogę się doczekać dekorowania domu na święta 🤭 nie wiem czy do grudnia wytrzymam 🙈

Ja już nie mogę się doczekać dekorowania domu na święta 🤭 nie wiem czy do grudnia wytrzymam 🙈

Najchętniej bym jutro już zmieniła bieżnik z jesiennego na świąteczny ale dam mu jeszcze chwilę 🤣

Nie lubię kotów ale ten jest przepiękny!!!!!
P.s. zakupy też 😂

Też nie lubiłam kotów do czasu aż potrzymałam powyższego który miał 2 miesiące 🥹❤️

Cudny 😍😍😍 mój rudzielec się wita 😁

Matko, jaki piekny Kitek! I te oczyska! 🥹❤️
Proszę wytulić od ciotki!

Jaki kotelek! ♥️♥️♥️

Ale pizamka cudna! Widze ciacho rzadzi :D

Uwielbiam motyw pierniczkowy i reniferki! 🥹❤️

reklama
Nie lubię kotów ale ten jest przepiękny!!!!!
P.s. zakupy też 😂
Ja też nigdy nie lubiłam kotów. Przy wprowadzeniu się do domu wzięliśmy rudzielca, po pół roku drugiego i przepadłam na maxa 😅 mamy 2 koty i psa i nam mało ale się powstrzymujemy 🤭

Ja kiedyś uwielbiałam święta i Wam zazdroszczę tej radości, u mnie po śmierci mamy już nie są takie same i co roku trochę się zmuszam, sama tego nie umiem wytłumaczyć sobie. Gdyby nie dzieciaki to chyba bym co roku jechała gdzieś na wakacje w tym czasie 🫣

Do góry