reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Jakby mnie mieli męczyć w szpitalu jakimiś masażami szyjki, balonikami, oxy to się wolę męczyć sama w domu i stawić z główka w kroku 🤣🤣🤣
Moja Mama w windzie prawie urodziła. Nigdzie jej się nie spieszyło. Tzn główka była na wyjściu w windzie 🤣.
Położyli ją na blok i po wszystkim, dziecko na świecie 😁😁

Ja to się boje, że urodzę w domu np xD

Musze sie wbic najpierw z wynikami krwi, a potem umowie wizyte, ale mam zamiar ogarnac to w tym miesiacu, wlasnie z obajwow wbijamy sie idealnie orzed owu, zeszly cykl mimo, ze niewiele to dzien przed i w dzien owu, jesli mialoby cos strzelic to by strzelilo..

Pcos nigdy zdiagnozowanego nie mialam, a wlasnie u mnie mimo ze „3” dni to 2 pierwsze to krwawienie ok jest, ale delikatne w porownaniu do tego co mialam zawsze+ 3 dzien to juz jedna plamka w coagu dalego dnia sie pojawi.. jak teraz nie wyjdzie bede sie umawiac na monitoring, ale nie wiem czy to cos da, jesli problem nie jest z celowaniem w owu.. licze na to, ze zbicie tsh duzo pomoze, choc w pierwsza ciaze zaszlam z rownie wysokim..

Ja też jestem typem miesiaczkującym 3 dni, z czego każdy dzień to taka max 1 łyżeczka od herbaty na podpasce. 🙈

Może inna pozycja seksu ? Myślałaś o tym ? :)
Ja miałam WZW C nawet nie wiedziałam o tym i i mnie to było strzałem w kolano i niemoc braku zajścia w ciążę.
Kurde probuje sobie przypomniec, czy kiedys dzialalismy inaczej niz klasyka, ale rqczej nie, bo lezalam jak pogrzana z nogami w gorze 😂
Tego nie da się zignorować XD 🤣🤣.
Czekaj czekaj daj jej jeszcze chwilke 😂 chce przczytac pierwszy jej post po porodzie :D kurde to moze byc tak niestandardowe jak u nikogo 😂😂😂😂
Ja też jestem typem miesiaczkującym 3 dni, z czego każdy dzień to taka max 1 łyżeczka od herbaty na podpasce. 🙈
O zesz, ale dalas nadzieje! :D ale dochodzilas kiedys czemu tak jest? Ja to juz zaczelam analizowac, ze wndometrium nie ma szans byc duze przy takim okresie :D

Wiesz co, no właśnie powód nieznany, ale endometrium narastało mi normalnie więc nie wiem. 😂

No jak widzisz - super wybitną przeszkodą to nie było, u mnie główna przeszkoda to była inna a to był zanik miesiączkowania, który się zdarzał (a powodu tego też nie znam bo hormony spoko były, PCOS nie stwierdzono też) i to mi zamykało szanse na podejścia do prob.

reklama
Kiedyś miałam fest miesiączki, potem jakoś zrobiły się biedne.
No ale z dwojga złego ja wolałam te biedne niż jakby prosiaka ktoś ukatrupił.

Do góry